“Lidere sadakat şerefimizdir”

Siyaset 27.03.2021 - 15:11, Güncelleme: 27.03.2021 - 15:11
 

“Lidere sadakat şerefimizdir”

MHP, ÇAYIROVA’DAKİ DEĞERLERİNİ UNUTMADI;

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, bir program düzenleyerek yaklaşık 250 parti üyesine teşekkür belgesi takdim etti. Programda konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Ülkücü olmak zordur, ülkücü kalmak daha zordur” diyerek “Bu yüzden Lidere sadakat şerefimizdir” dedi. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, “MHP Değerleriyle Buluşuyor” adı altında bir program düzenledi. Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, İl Divan Kurulu Üyeleri, İl Yöneticileri, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İlçe Yöneticileri, MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Boz ve çok sayıda partili katıldı. “LİDERE SADAKAT ŞEREFİMİZDİR” Partililere bir selamlama konuşması yapan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, "13. Olağan kongremizde tekrar genel başkan olarak seçtiğimiz Türk dünyasının lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey’i ve 2023 vizyonunu oluşturacak olan divan üyelerimizi, MYK ve MDK’ya seçilen tüm yöneticilerimizi şahsım ve teşkilatımız adına tebrik ediyoruz. Lidere sadakat şerefimizdir. Ülkücü olmak zordur, ülkücü kalmak daha zordur. Ülkücü hareket ahde ve vefa hareketidir. Ülkücü hareket iman ve aksiyon hareketidir. Ülkücü hareket iyiliği emretmek ve kötülükten sakınmaktır. Ülkücülük hesap işi değil gönül işidir. Bu vesileyle teşkilatımıza maddi manevi olarak her zaman yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı gönülden teşekkür ederim. Bu pandemi şartlarında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinizden Allah razı olsun…. Ne mutlu Türkü’m diyene..” dedi. DEĞERLERE TEŞEKKÜR Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü etkinliğe katılan tüm partililere teşekkür ederek, “Bugün değerlerimizle buluşmaya devam ediyoruz. 12 ilçede de bu programımızı yapacağız. 25 bin üyemize de ulaşarak teşekkür belgemizi takdim edeceğiz. Partimize yeni olan isimlere de hoş geldiniz diyorum. Biz liderimizin emrinde hep birlikte güçlüyüz” dedi. Ardından düzenlenen törende yaklaşık 250 parti üyesine İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve diğer katılımcılar tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
MHP, ÇAYIROVA’DAKİ DEĞERLERİNİ UNUTMADI;

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, bir program düzenleyerek yaklaşık 250 parti üyesine teşekkür belgesi takdim etti. Programda konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Ülkücü olmak zordur, ülkücü kalmak daha zordur” diyerek “Bu yüzden Lidere sadakat şerefimizdir” dedi.

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, “MHP Değerleriyle Buluşuyor” adı altında bir program düzenledi. Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar, İl Divan Kurulu Üyeleri, İl Yöneticileri, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, İlçe Yöneticileri, MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Boz ve çok sayıda partili katıldı.

“LİDERE SADAKAT ŞEREFİMİZDİR”

Partililere bir selamlama konuşması yapan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, "13. Olağan kongremizde tekrar genel başkan olarak seçtiğimiz Türk dünyasının lideri Dr. Devlet Bahçeli Bey’i ve 2023 vizyonunu oluşturacak olan divan üyelerimizi, MYK ve MDK’ya seçilen tüm yöneticilerimizi şahsım ve teşkilatımız adına tebrik ediyoruz. Lidere sadakat şerefimizdir. Ülkücü olmak zordur, ülkücü kalmak daha zordur. Ülkücü hareket ahde ve vefa hareketidir. Ülkücü hareket iman ve aksiyon hareketidir. Ülkücü hareket iyiliği emretmek ve kötülükten sakınmaktır. Ülkücülük hesap işi değil gönül işidir. Bu vesileyle teşkilatımıza maddi manevi olarak her zaman yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı gönülden teşekkür ederim. Bu pandemi şartlarında bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinizden Allah razı olsun…. Ne mutlu Türkü’m diyene..” dedi.

DEĞERLERE TEŞEKKÜR

Programda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü etkinliğe katılan tüm partililere teşekkür ederek, “Bugün değerlerimizle buluşmaya devam ediyoruz. 12 ilçede de bu programımızı yapacağız. 25 bin üyemize de ulaşarak teşekkür belgemizi takdim edeceğiz. Partimize yeni olan isimlere de hoş geldiniz diyorum. Biz liderimizin emrinde hep birlikte güçlüyüz” dedi. Ardından düzenlenen törende yaklaşık 250 parti üyesine İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve diğer katılımcılar tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.