19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Maaşlar şirketlerin kasasına gidiyor!”

Siyaset 01.07.2021 - 11:15, Güncelleme: 01.07.2021 - 11:15
 

“Maaşlar şirketlerin kasasına gidiyor!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, meclis üyeleri Halis Koç, Salih Işık, Muharrem Gökçe ve Yılmaz bilmez ile bir araya gelerek ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, meclis üyeleri ile bir araya gelerek ülke gündemine dair istişarelerde bulundular. Toplantı sonrası Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere elektrikte yüzde 15'lik zamla ilgili açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, "Vatandaşın zam yağmuru altında beli büküldü, faturalarını ödeyemez duruma geldi. Maaşlarda yapılan artış; emeklinin, memurun cebine girmeden şirketlerin kasasına gidiyor" sözleriyle tepki gösterdi. “İKTİDAR ŞİRKETLERDEN YANA” Her gün açıklanan zam haberlerinden vatandaşın isyan ettiğine işaret eden Başkan Soyluçiçek, "Elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları bahane edilerek 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere nihai elektrik satış fiyatlarında tüm abone grupları için yüzde 15 oranında zam yapıldı. Hayatın normale döneceğinin açıklandığı 1 Temmuz günü gelmeden, zam haberi geldi. Pandemi döneminde birçok vatandaşımız işinden olurken, çok sayıda esnafımız da kepenk kapattı.  Ancak iktidar bir kez daha şirketlerden yana olan tavrını ortaya koydu. Vatandaşımızın zam yağmuru altında beli büküldü, faturalarını ödeyemez duruma geldi. Maaşlarda yapılan artış; emeklinin, memurun cebine girmeden şirketlerin kasasına gidiyor. Halkımız Zor gününde vatandaşın yanında olmayanın hesabını sandıkta soracaktır" dedi.
CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, meclis üyeleri Halis Koç, Salih Işık, Muharrem Gökçe ve Yılmaz bilmez ile bir araya gelerek ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, meclis üyeleri ile bir araya gelerek ülke gündemine dair istişarelerde bulundular. Toplantı sonrası Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere elektrikte yüzde 15'lik zamla ilgili açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, "Vatandaşın zam yağmuru altında beli büküldü, faturalarını ödeyemez duruma geldi. Maaşlarda yapılan artış; emeklinin, memurun cebine girmeden şirketlerin kasasına gidiyor" sözleriyle tepki gösterdi.

“İKTİDAR ŞİRKETLERDEN YANA”

Her gün açıklanan zam haberlerinden vatandaşın isyan ettiğine işaret eden Başkan Soyluçiçek, "Elektrik üretiminde oluşan maliyet artışları bahane edilerek 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere nihai elektrik satış fiyatlarında tüm abone grupları için yüzde 15 oranında zam yapıldı. Hayatın normale döneceğinin açıklandığı 1 Temmuz günü gelmeden, zam haberi geldi. Pandemi döneminde birçok vatandaşımız işinden olurken, çok sayıda esnafımız da kepenk kapattı.  Ancak iktidar bir kez daha şirketlerden yana olan tavrını ortaya koydu. Vatandaşımızın zam yağmuru altında beli büküldü, faturalarını ödeyemez duruma geldi. Maaşlarda yapılan artış; emeklinin, memurun cebine girmeden şirketlerin kasasına gidiyor. Halkımız Zor gününde vatandaşın yanında olmayanın hesabını sandıkta soracaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.