Mahallede Vefa Var!

Darıca 22.05.2020 - 22:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mahallede Vefa Var!

Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin ve beraberindeki Vefa Destek Ekibi mahallelinin yardımına koşuyor. Mahalledeki tüm vatandaşların ihtiyaçlarını kısa sürede gideren Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin ve beraberindeki Vefa Destek Ekibi, mahallelinin gururu oldu. Mahallelinin ihtiyaçlarına yetişmeye çalıştıklarını söyleyen Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, “Ülke olarak korona virüs ile büyük bir mücadele veriyoruz. Bu süreç içerisinde birbirimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha da fazla olması gerekiyor. SAĞLIKLI GÜNLER BİZİ BEKLİYOR Bu noktadan hareketle Fevzi Çakmak Mahallesi olarak mahallelimize sahip çıkmak için canla başla çalışıyoruz. Bizlere gelen talebi Vefa Sosyal Destek Grubundaki arkadaşlarımız tarafından hızlıca yerine getiriliyor. Bunun yanında temizlik ve sağlık ile ilgili rutin çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu zor dönemden bir an önce kurtulmak için vatandaşlarımıza güç vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız her zaman yanındayız. Bu zor süreci birlikte aşacağız ve evimizde kalarak, en kısa süreç içerisinde sağlıklı güzel günler bizlerle birlikte olacak”dedi.

Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin ve beraberindeki Vefa Destek Ekibi mahallelinin yardımına koşuyor.

Mahalledeki tüm vatandaşların ihtiyaçlarını kısa sürede gideren Darıca Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin ve beraberindeki Vefa Destek Ekibi, mahallelinin gururu oldu. Mahallelinin ihtiyaçlarına yetişmeye çalıştıklarını söyleyen Mahalle Muhtarı Nevzat Aytekin, “Ülke olarak korona virüs ile büyük bir mücadele veriyoruz. Bu süreç içerisinde birbirimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Sosyal yardımlaşmanın ve dayanışmanın daha da fazla olması gerekiyor.

SAĞLIKLI GÜNLER BİZİ BEKLİYOR

Bu noktadan hareketle Fevzi Çakmak Mahallesi olarak mahallelimize sahip çıkmak için canla başla çalışıyoruz. Bizlere gelen talebi Vefa Sosyal Destek Grubundaki arkadaşlarımız tarafından hızlıca yerine getiriliyor. Bunun yanında temizlik ve sağlık ile ilgili rutin çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu zor dönemden bir an önce kurtulmak için vatandaşlarımıza güç vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız her zaman yanındayız. Bu zor süreci birlikte aşacağız ve evimizde kalarak, en kısa süreç içerisinde sağlıklı güzel günler bizlerle birlikte olacak”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.