Maltaspor’dan Kayseri’ye Süper Transfer!

Spor 14.01.2022 - 10:25, Güncelleme: 14.01.2022 - 10:25
 

Maltaspor’dan Kayseri’ye Süper Transfer!

Maltaspor’dan Kayseri’ye Süper Transfer!

Temsilcimiz Malta Spor Kulübü tarihindeki ilk transferini Spor Toto Süper Lige gönderdi.  U15 takımının futbolcusu Yusuf Kemal Topçu, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’a transfer oldu. FİLİZ: HEDEF OLARAK DAHA YÜKSEKLERİ HAYAL ETMELERİNE SEBEP BİR TRANSFER Maltaspor Genel Koordinatörü Orhan Filiz gerçekleşen transfer ile ilgili şu açıklamayı yaptı “Malta Spor Kulübü U15 Futbolcumuz 2007 Doğumlu Yusuf Kemal Topçu, Kayserispor'a transfer olmuştur. 1 yılı yeni doldurduğumuz bu günlerde çok güzel duygular içerisindeyiz. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Kulübümüz adına bu transfer ilk olmakla beraber gelecekte birçok çocuğumuzun önünü açacak hedef olarak daha yüksekleri hayal etmelerine sebep bir transfer olmasından dolayı çok mutluyuz. Malta Spor Kulübü gelecekte bugün atılan temellerin gururunu bugün olduğu gibi yaşayacak ve Türk Futbolunun hizmetine sunacaktır. Gelişimini ve kariyerini yakından takip edeceğiz. Kendisine başarılar diliyoruz. Çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. En iyisi olana kadar çalışmak bizlerin çocuklara sorumluluğudur. Bu bilinçle gece gündüz gelişimleri için çalışacağız.” Dedi.
Maltaspor’dan Kayseri’ye Süper Transfer!

Temsilcimiz Malta Spor Kulübü tarihindeki ilk transferini Spor Toto Süper Lige gönderdi.  U15 takımının futbolcusu Yusuf Kemal Topçu, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’a transfer oldu.

FİLİZ: HEDEF OLARAK DAHA YÜKSEKLERİ HAYAL ETMELERİNE SEBEP BİR TRANSFER

Maltaspor Genel Koordinatörü Orhan Filiz gerçekleşen transfer ile ilgili şu açıklamayı yaptı “Malta Spor Kulübü U15 Futbolcumuz 2007 Doğumlu Yusuf Kemal Topçu, Kayserispor'a transfer olmuştur. 1 yılı yeni doldurduğumuz bu günlerde çok güzel duygular içerisindeyiz. Kendisi ile gurur duyuyoruz. Kulübümüz adına bu transfer ilk olmakla beraber gelecekte birçok çocuğumuzun önünü açacak hedef olarak daha yüksekleri hayal etmelerine sebep bir transfer olmasından dolayı çok mutluyuz. Malta Spor Kulübü gelecekte bugün atılan temellerin gururunu bugün olduğu gibi yaşayacak ve Türk Futbolunun hizmetine sunacaktır. Gelişimini ve kariyerini yakından takip edeceğiz. Kendisine başarılar diliyoruz. Çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. En iyisi olana kadar çalışmak bizlerin çocuklara sorumluluğudur. Bu bilinçle gece gündüz gelişimleri için çalışacağız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.