“Marifet millete de aynı standardı sağlamak”

Siyaset 15.04.2021 - 11:17, Güncelleme: 15.04.2021 - 11:17
 

“Marifet millete de aynı standardı sağlamak”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar ziyareti hakkında sert eleştirilerde bulunarak, “Marifet; siz sarayda ne yiyor, nasıl bir sofrada oturuyorsanız millete de aynı standardı sağlamaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ramazanın ilk ziyaretinde bir vatandaşın evinde iftarını açtı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ankara’da bir vatandaşın evine konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazanın ikinci iftarını konuk olduğu evin sakinleri ile yaptı. 3 çocuklu ailenin evine iftar öncesi giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, aile fertleri ile sohbet etti. Erdoğan ailesi, iftar saati geldiğinde aile birlikte yer sofrasında iftarlarını açtı. Yemeğin ardından aileyle çay içip sohbet eden Erdoğan çifti, çocuklara tablet hediye etti.  SOFRANIZ BURADA BİLE AYRI İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar ziyaretini sert sözlerle eleştirdi. Yıldız, yer sofrasında oturan Erdoğan çiftinin sofrasının ayrı olduğunu söyleyerek, “Eskiden samimi geliyordu bu tür fotoğraflar! Ama şimdi herkes biliyor ki samimi değilsiniz. Yer sofrasında gibisiniz ama sizin sofranız burada bile ayrı! Marifet; siz sarayda ne yiyor, nasıl bir sofrada oturuyorsanız millette aynı standartı sağlamaktır” açıklamasında bulundu.
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar ziyareti hakkında sert eleştirilerde bulunarak, “Marifet; siz sarayda ne yiyor, nasıl bir sofrada oturuyorsanız millete de aynı standardı sağlamaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ramazanın ilk ziyaretinde bir vatandaşın evinde iftarını açtı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte Ankara’da bir vatandaşın evine konuk olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazanın ikinci iftarını konuk olduğu evin sakinleri ile yaptı. 3 çocuklu ailenin evine iftar öncesi giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, aile fertleri ile sohbet etti. Erdoğan ailesi, iftar saati geldiğinde aile birlikte yer sofrasında iftarlarını açtı. Yemeğin ardından aileyle çay içip sohbet eden Erdoğan çifti, çocuklara tablet hediye etti. 


SOFRANIZ BURADA BİLE AYRI
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar ziyaretini sert sözlerle eleştirdi. Yıldız, yer sofrasında oturan Erdoğan çiftinin sofrasının ayrı olduğunu söyleyerek, “Eskiden samimi geliyordu bu tür fotoğraflar! Ama şimdi herkes biliyor ki samimi değilsiniz. Yer sofrasında gibisiniz ama sizin sofranız burada bile ayrı! Marifet; siz sarayda ne yiyor, nasıl bir sofrada oturuyorsanız millette aynı standartı sağlamaktır” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.