Marmara Bilge’nin büyük başarısı

Darıca 04.07.2022 - 17:28, Güncelleme: 04.07.2022 - 17:28
 

Marmara Bilge’nin büyük başarısı

Marmara Bilge’nin büyük başarısı

1997 yılından bu yana çeyrek asırdır eğitim sektöründe hizmet veren Darıca’daki Marmara BİLGE OKULLARI büyük başarılarına bir yenisini daha ekledi. MBO Ortaokulu’nda eğitim gören Irmak TAVŞANCI, 2022 LGS’de tam puan yaparak Türkiye ve Kocaeli 1.si oldu ve Zeynep SAYKAL 90 soruda 89 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye derecesi yaptı. Öğrencilerimizin başarısında rol alan tüm eğitim kadrosunu ve ailelerini tebrik ediyoruz. Okul Kurucusu İsmail KURT ‘‘ BİLGE OKULLARI, bu sene de sınavı başarıyla tamamladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilge Ortaokulundan mezun olan öğrencilerin Bilge Anadolu Lisesi’ne ve Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleşeceklerinden şüphem yok. Ayrıca bu sene %1, %2 ve %3’lük dilimde yer alan öğrenci sayımızın geçen seneye göre yükselmesi bizi daha da mutlu etti.” dedi. Kurt; “Bilge Okullarının en önemli hedeflerinden biri 21.yy becerilerinin getirdiği eğitim şartlarını özümseyerek öğrencilerinin akademik başarılarını potansiyelleri doğrultusunda en üst düzeye taşımaktır. Nitekim geçmiş başarılarımız, gelecek başarılarımıza yol göstererek ışık tutmaktadır. Bu kapsamda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında, eğitim modelimizle bugünü değil geleceği şekillendirmeyi amaçlayan, ortak vizyon ve misyonumuzla buluştuğumuz TED (Türk Eğitim Derneği) ile Akreditasyon ve Danışmanlık kapsamında sürecimiz başlatılmıştır. Köklü bir eğitim geçmişimizin yanı sıra hedefimiz eğitim kalitemizi daha nicelikli ve nitelikli hale getirerek daha çok öğrenciye eğitim öğretim fırsatını ulaştırmaktır. Amacımıza yönelik yeni başarı hikayelerimizin yazılmasına destek sağlamak adına TED Akreditasyon ve Danışmanlık kapsamında iş birliğimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.” Dedi. 
Marmara Bilge’nin büyük başarısı

1997 yılından bu yana çeyrek asırdır eğitim sektöründe hizmet veren Darıca’daki Marmara BİLGE OKULLARI büyük başarılarına bir yenisini daha ekledi. MBO Ortaokulu’nda eğitim gören Irmak TAVŞANCI, 2022 LGS’de tam puan yaparak Türkiye ve Kocaeli 1.si oldu ve Zeynep SAYKAL 90 soruda 89 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye derecesi yaptı. Öğrencilerimizin başarısında rol alan tüm eğitim kadrosunu ve ailelerini tebrik ediyoruz. Okul Kurucusu İsmail KURT ‘‘ BİLGE OKULLARI, bu sene de sınavı başarıyla tamamladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilge Ortaokulundan mezun olan öğrencilerin Bilge Anadolu Lisesi’ne ve Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleşeceklerinden şüphem yok. Ayrıca bu sene %1, %2 ve %3’lük dilimde yer alan öğrenci sayımızın geçen seneye göre yükselmesi bizi daha da mutlu etti.” dedi.
Kurt; “Bilge Okullarının en önemli hedeflerinden biri 21.yy becerilerinin getirdiği eğitim şartlarını özümseyerek öğrencilerinin akademik başarılarını potansiyelleri doğrultusunda en üst düzeye taşımaktır. Nitekim geçmiş başarılarımız, gelecek başarılarımıza yol göstererek ışık tutmaktadır. Bu kapsamda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında, eğitim modelimizle bugünü değil geleceği şekillendirmeyi amaçlayan, ortak vizyon ve misyonumuzla buluştuğumuz TED (Türk Eğitim Derneği) ile Akreditasyon ve Danışmanlık kapsamında sürecimiz başlatılmıştır. Köklü bir eğitim geçmişimizin yanı sıra hedefimiz eğitim kalitemizi daha nicelikli ve nitelikli hale getirerek daha çok öğrenciye eğitim öğretim fırsatını ulaştırmaktır. Amacımıza yönelik yeni başarı hikayelerimizin yazılmasına destek sağlamak adına TED Akreditasyon ve Danışmanlık kapsamında iş birliğimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.