Martı Bülent Çoban’la kanatlanacak!

Spor 25.03.2021 - 10:30, Güncelleme: 25.03.2021 - 10:33
 

Martı Bülent Çoban’la kanatlanacak!

Darıca’nın köklü amatör spor kulüplerinden Martıspor’da yeni başkan Bülent Çoban seçildi. Dün Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren Martıspor Kulübü’nde üç sezondur kulüp başkanlığını yürüten Mehmet Erdoğan, görevini yönetim içerisinde bulunan Bülent Çoban’a devretti.

Erdoğan kongrede yaptığı konuşmada, “Martıspor, geçmişi ile Darıca’nın en köklü amatör kulüplerinden biri. Görev sürecimiz boyunca elimizden gelen gayreti göstererek kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu bir bayrak değişimi. Bayrağı teslim alan değerli Bülent kardeşimizin bu işi başarıyla yapacağına inancım tam. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi. ÇOBAN: MARTISPOR’U HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ Beyefendi kişiliği ile spor camiasında sevilen bir isim olan Çoban, kongrede yaptığı açıklamada, “Martıspor ailesine katıldığım günden bu yana daima bir ve beraber olduk. Buradaki yönetimde ast üst ilişkisi hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. Martıspor’u tüm Darıcalılar ile birlikte yönetmeye, ilçemizin takımını gururla temsil etmek adına her şeyi yapacağız. Kulübümüze büyük emekler veren değerli abim ve başkanım Mehmet Erdoğan’a hizmetlerinden dolayı sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. İŞTE MARTISPOR YÖNETİMİ: Bülent M.Çoban(Başkan) Yavuz Selimoğlu Fatih Özyılmaz Mehmet Yılmaz Özgür İnci Gürbüz Ağın Oğuz Başaran Murat Kaptan Uğur Kökçü Yavuz Pala Celal Gün Bülent Sevencan Hakan Durmuşoğlu
Darıca’nın köklü amatör spor kulüplerinden Martıspor’da yeni başkan Bülent Çoban seçildi. Dün Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren Martıspor Kulübü’nde üç sezondur kulüp başkanlığını yürüten Mehmet Erdoğan, görevini yönetim içerisinde bulunan Bülent Çoban’a devretti.

Erdoğan kongrede yaptığı konuşmada, “Martıspor, geçmişi ile Darıca’nın en köklü amatör kulüplerinden biri. Görev sürecimiz boyunca elimizden gelen gayreti göstererek kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu bir bayrak değişimi. Bayrağı teslim alan değerli Bülent kardeşimizin bu işi başarıyla yapacağına inancım tam. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

ÇOBAN: MARTISPOR’U HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ
Beyefendi kişiliği ile spor camiasında sevilen bir isim olan Çoban, kongrede yaptığı açıklamada, “Martıspor ailesine katıldığım günden bu yana daima bir ve beraber olduk. Buradaki yönetimde ast üst ilişkisi hiçbir zaman olmadı ve olmayacak. Martıspor’u tüm Darıcalılar ile birlikte yönetmeye, ilçemizin takımını gururla temsil etmek adına her şeyi yapacağız. Kulübümüze büyük emekler veren değerli abim ve başkanım Mehmet Erdoğan’a hizmetlerinden dolayı sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
İŞTE MARTISPOR YÖNETİMİ:
Bülent M.Çoban(Başkan)
Yavuz Selimoğlu
Fatih Özyılmaz
Mehmet Yılmaz
Özgür İnci
Gürbüz Ağın
Oğuz Başaran
Murat Kaptan
Uğur Kökçü
Yavuz Pala
Celal Gün
Bülent Sevencan
Hakan Durmuşoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.