“Maşallah Gebze”

Siyaset 13.09.2021 - 14:01, Güncelleme: 13.09.2021 - 14:01
 

“Maşallah Gebze”

MHP KOCAELİ İL BAŞKANINDAN GEBZE TEŞKİLATLARINA ÖVGÜLER;

MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’in öncülüğünde bir araya gelen teşkilatlara övgüler yağdırdı. Programda Özdemir'i de tebrik eden Başkan Kurt, “Gebze'de Milliyetçi Hareket Partisi var. Gebze'de Milliyetçi Kadrolar hazır. Maşallah Gebze” dedi. MHP Gebze İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Bülent Özdemir’in öncülüğünde birlik ve beraberlik programında bir araya geldi. Duraklı Mahallesi’nde gerçekleşen programda MHP Gebze aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Geniş katılımla gerçekleşen programa MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Kocaeli İl Yöneticisi Yudum Kaşıkçı, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Yavuz Kocagöz, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat mensupları ve aileleri katıldı. “EYLÜLLERE RAĞMEN VAR OLACAĞIZ” Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği program keyifli görüntülere sahne olurken etkinlikle ilgili açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt, il yönetimi, ilçe yönetimleri, Ülkü Ocakları Başkanlarımız ve ülküdaşlarımızın aileleriyle birlikte bu anlamlı 12 Eylül'de bir araya gelerek biz büyük bir aileyiz, bir ölürüz bin diriliriz mesajı verdik. Birlik beraberlik ve ailelerimiz ile kaynaşma programımıza katılarak bizleri mutlu eden İl Başkanımıza ve il yöneticilerimize programımızın gerçekleşmesine vesile olarak ev sahipliği yapan MHP Kocaeli İl Yöneticimiz Sayın Yudum Kaşıkçı hanımefendiye, Gebze Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Yavuz Kocagöz ve yöneticilerimize, tüm ülküdaşlarımıza, kıymetli misafirlerimize ve tabii ki en önemli olan ailelerimize teşekkür ederiz. Var olacağız Eylüllere rağmen, Ülkücü Hareket engellenemez” dedi. “GEBZE'DE MİLLİYETÇİ KADROLAR HAZIR” MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise programda yaptığı açıklamada, “Ülkücü Hareketin en kara günlerini yaşadığı böylesi önemli bir günde MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve yönetiminin tertip ettiği, Ülküdaşlarımızın ailelerinin de katıldığı birlik beraberlik ve kaynaşma programını böylesine anlamlı bir günde tertip ettikleri için müteşekkirim. MHP Gebze İlçe Yöneticilerimiz ve değerli eşleriyle, çocuklarıyla bir araya geldik.  Oldukça faydalı geçen etkinlik için MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'i tebrik ederim. Gebze'de Milliyetçi Hareket Partisi var. Gebze'de Milliyetçi Kadrolar hazır. Maşallah Gebze” ifadelerini kullandı.
MHP KOCAELİ İL BAŞKANINDAN GEBZE TEŞKİLATLARINA ÖVGÜLER;

MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir’in öncülüğünde bir araya gelen teşkilatlara övgüler yağdırdı. Programda Özdemir'i de tebrik eden Başkan Kurt, “Gebze'de Milliyetçi Hareket Partisi var. Gebze'de Milliyetçi Kadrolar hazır. Maşallah Gebze” dedi.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Bülent Özdemir’in öncülüğünde birlik ve beraberlik programında bir araya geldi. Duraklı Mahallesi’nde gerçekleşen programda MHP Gebze aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi. Geniş katılımla gerçekleşen programa MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Kocaeli İl Yöneticisi Yudum Kaşıkçı, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Yavuz Kocagöz, il ve ilçe yöneticileri, teşkilat mensupları ve aileleri katıldı.

“EYLÜLLERE RAĞMEN VAR OLACAĞIZ”

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği program keyifli görüntülere sahne olurken etkinlikle ilgili açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “İl Başkanımız Sayın Yunus Emre Kurt, il yönetimi, ilçe yönetimleri, Ülkü Ocakları Başkanlarımız ve ülküdaşlarımızın aileleriyle birlikte bu anlamlı 12 Eylül'de bir araya gelerek biz büyük bir aileyiz, bir ölürüz bin diriliriz mesajı verdik. Birlik beraberlik ve ailelerimiz ile kaynaşma programımıza katılarak bizleri mutlu eden İl Başkanımıza ve il yöneticilerimize programımızın gerçekleşmesine vesile olarak ev sahipliği yapan MHP Kocaeli İl Yöneticimiz Sayın Yudum Kaşıkçı hanımefendiye, Gebze Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Yavuz Kocagöz ve yöneticilerimize, tüm ülküdaşlarımıza, kıymetli misafirlerimize ve tabii ki en önemli olan ailelerimize teşekkür ederiz. Var olacağız Eylüllere rağmen, Ülkücü Hareket engellenemez” dedi.

“GEBZE'DE MİLLİYETÇİ KADROLAR HAZIR”

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise programda yaptığı açıklamada, “Ülkücü Hareketin en kara günlerini yaşadığı böylesi önemli bir günde MHP Gebze İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir ve yönetiminin tertip ettiği, Ülküdaşlarımızın ailelerinin de katıldığı birlik beraberlik ve kaynaşma programını böylesine anlamlı bir günde tertip ettikleri için müteşekkirim. MHP Gebze İlçe Yöneticilerimiz ve değerli eşleriyle, çocuklarıyla bir araya geldik.  Oldukça faydalı geçen etkinlik için MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir'i tebrik ederim. Gebze'de Milliyetçi Hareket Partisi var. Gebze'de Milliyetçi Kadrolar hazır. Maşallah Gebze” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.