Mavi Bayraklı sahiller kontrol altında

Asayiş 02.07.2022 - 09:53, Güncelleme: 02.07.2022 - 09:53
 

Mavi Bayraklı sahiller kontrol altında

Mavi Bayraklı sahiller kontrol altında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Mavi Bayraklı plajlar başta olmak üzere sahillerde göreve başladı. Deniz sezonunun açılmasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Mavi Bayraklı plajlarda ve sahillerde göreve başladı. Sahillerde devriye dolaşan zabıta ekipleri, çadır kurulumuna ve mangal yakılmasına izin vermiyor. Zabıta ekipleri, plajlarda yasak olan çadırlara müdahale ederek yerlerinden kaldırıyor. Ayrıca sahillerde mangal ve semaver yakılmasına izin vermiyor. Sahillerde seyyar satıcı, kaçak şezlong ve şemsiye satılıp kiralanmasına da müsaade etmiyor.  
Mavi Bayraklı sahiller kontrol altında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Mavi Bayraklı plajlar başta olmak üzere sahillerde göreve başladı.

Deniz sezonunun açılmasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Mavi Bayraklı plajlarda ve sahillerde göreve başladı. Sahillerde devriye dolaşan zabıta ekipleri, çadır kurulumuna ve mangal yakılmasına izin vermiyor. Zabıta ekipleri, plajlarda yasak olan çadırlara müdahale ederek yerlerinden kaldırıyor. Ayrıca sahillerde mangal ve semaver yakılmasına izin vermiyor. Sahillerde seyyar satıcı, kaçak şezlong ve şemsiye satılıp kiralanmasına da müsaade etmiyor.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.