Mavi Beyazlılar Potada Galiyeti Unuttu

Spor 04.11.2021 - 10:34, Güncelleme: 04.11.2021 - 10:34
 

Mavi Beyazlılar Potada Galiyeti Unuttu

Mavi Beyazlılar Potada Galiyeti Unuttu

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada Finalspor’a 71-69 mağlup oldu. Mavi beyazlılar ligde art arda üçüncü kez parkeden üzgün ayrıldı. Son iki karşılaşmasında salondan yenilgiyle ayrılan temsilcimiz Büyükşehir Belediye Kağıtspor deplasmanda Bursa temsilcisi Finalspor ile karşı karşıya geldi. Mavi-Beyazlı ekibimiz ilk periyotu 21-19, ilk yarıyı 38-32 yenik kapadı. Mücadelenin  ikinci yarısına da ev sahibi ekip hızlı bir  başlangıç yaptı. Üçüncü periyotta temsilcimiz farkın çoğalmasına karşı koyamazken 30.dakika 65-52 geçildi. Son bölümde Mavi-Beyazlı oldukça istekli ve dirençli bir performans sergilerken, ardaki tek haneye kadar düşürse de farkı eritti ama 2 sayı farkla salondan yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadı. Kağıtspor arka arkaya üçüncü mağlubiyetini  alarak, ne yazık ki kötü gidişatını devam ettirdi.
Mavi Beyazlılar Potada Galiyeti Unuttu

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor deplasmanda oynadığı karşılaşmada Finalspor’a 71-69 mağlup oldu. Mavi beyazlılar ligde art arda üçüncü kez parkeden üzgün ayrıldı.

Son iki karşılaşmasında salondan yenilgiyle ayrılan temsilcimiz Büyükşehir Belediye Kağıtspor deplasmanda Bursa temsilcisi Finalspor ile karşı karşıya geldi. Mavi-Beyazlı ekibimiz ilk periyotu 21-19, ilk yarıyı 38-32 yenik kapadı. Mücadelenin  ikinci yarısına da ev sahibi ekip hızlı bir  başlangıç yaptı. Üçüncü periyotta temsilcimiz farkın çoğalmasına karşı koyamazken 30.dakika 65-52 geçildi. Son bölümde Mavi-Beyazlı oldukça istekli ve dirençli bir performans sergilerken, ardaki tek haneye kadar düşürse de farkı eritti ama 2 sayı farkla salondan yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadı. Kağıtspor arka arkaya üçüncü mağlubiyetini  alarak, ne yazık ki kötü gidişatını devam ettirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.