Megastar Tarkan, Darıcalı Fazlıoğlu’nu paylaştı

Darıca 27.04.2021 - 13:00, Güncelleme: 27.04.2021 - 14:10
 

Megastar Tarkan, Darıcalı Fazlıoğlu’nu paylaştı

Tarkan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Rize’nin İkizdere ilçesinde yapılmak istenen taş ocağına tepki gösterdi. Tarkan’ın paylaşımında CHP Darıca üyesi olan Asuman Fazlıoğlu da bulunuyor.

Tarkan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Rize’nin İkizdere ilçesinde yapılmak istenen taş ocağına tepki gösterdi. Paylaşımında, “Mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım” diyen Tarkan, “Her gün memleketimizin doğasını, toprağını para ve güç uğruna feda edenler; çocuklarımıza, yarınlarımıza miras bırakacağımız güzel memleketimize bu katliamları reva görenler, bi durun artık! Yeter!” çağrısında bulundu.   ARTIK YETER Tarkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Canım memleketim Rize, canım İkizdere, canım hemşehrilerim! Acılı feryadınızı duyuyorum. İçim yanıyor benim de. Doğanızı, yurdunuzu korumak istemekteki haklı isyanınızı derinden hissediyorum ve bu mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım. Her gün memleketimizin doğasını, toprağını para ve güç uğruna feda edenler; çocuklarımıza, yarınlarımıza miras bırakacağımız güzel memleketimize bu katliamları reva görenler, bi durun artık! Yeter!” DOĞA YOK OLURSA HERKES KAYBEDER Megastar Tarkan’ın paylaşımında CHP Darıca üyesi olan Asuman Fazlıoğlu da bulunuyor. Fazlıoğlu ise konuşmasında, “Bir şey yapın. Arkadaş, bir şey yapın. Çocuklarımız bu doğayı görmek istiyor. Çocuklarınızın çocukları burayı görmek istiyorsa bir şey yapın. Küçük gördüğümüz şeyler büyük şeylere vesile olur. Biz bu mücadeleyi kaybedersek, bu doğa yok olursa, herkes kaybeder, kazandığını zannedenler de kaybeder.
Tarkan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Rize’nin İkizdere ilçesinde yapılmak istenen taş ocağına tepki gösterdi. Tarkan’ın paylaşımında CHP Darıca üyesi olan Asuman Fazlıoğlu da bulunuyor.

Tarkan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Rize’nin İkizdere ilçesinde yapılmak istenen taş ocağına tepki gösterdi. Paylaşımında, “Mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım” diyen Tarkan, “Her gün memleketimizin doğasını, toprağını para ve güç uğruna feda edenler; çocuklarımıza, yarınlarımıza miras bırakacağımız güzel memleketimize bu katliamları reva görenler, bi durun artık! Yeter!” çağrısında bulundu.

 

ARTIK YETER

Tarkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Canım memleketim Rize, canım İkizdere, canım hemşehrilerim! Acılı feryadınızı duyuyorum. İçim yanıyor benim de. Doğanızı, yurdunuzu korumak istemekteki haklı isyanınızı derinden hissediyorum ve bu mücadelenizde tüm kalbimle yanınızdayım. Her gün memleketimizin doğasını, toprağını para ve güç uğruna feda edenler; çocuklarımıza, yarınlarımıza miras bırakacağımız güzel memleketimize bu katliamları reva görenler, bi durun artık! Yeter!”

DOĞA YOK OLURSA HERKES KAYBEDER

Megastar Tarkan’ın paylaşımında CHP Darıca üyesi olan Asuman Fazlıoğlu da bulunuyor. Fazlıoğlu ise konuşmasında, “Bir şey yapın. Arkadaş, bir şey yapın. Çocuklarımız bu doğayı görmek istiyor. Çocuklarınızın çocukları burayı görmek istiyorsa bir şey yapın. Küçük gördüğümüz şeyler büyük şeylere vesile olur. Biz bu mücadeleyi kaybedersek, bu doğa yok olursa, herkes kaybeder, kazandığını zannedenler de kaybeder.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.