Mehmet Ellibeş Hedef TV’ye konuk olacak

Gebze 20.05.2021 - 17:37, Güncelleme: 20.05.2021 - 17:37
 

Mehmet Ellibeş Hedef TV’ye konuk olacak

Mehmet Ellibeş Hedef TV’ye konuk olacak

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyarette bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yakın bir tarihte Hedef TV’ye konuk olacağını söyledi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, il yönetim kurulu üyeleri, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Gençlik kolları Başkanı Enes Altuntaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyarette bulundu. AK Partililer, Başkan Yıldırım ile de görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ellibeş, Hedef ve Hürses Gazetelerinin yanı sırı Hedef TV’nin de Ümit Medya bünyesinde yayın yaptığına dikkat çekerek, toplumun doğru haber alması adına bir yayın politikası izlediklerini vurguladı. ELLİBEŞ HEDEF TV’YE KONUK OLACAK AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş yayın kuruluşlarının güçlü ve dürüst kişilerin elinde olmasının önemine vurgu yaptı. Ellibeş, olumlu eleştirilerin her türlüsüne açık olduklarını da ifade ederek, buna saygı duyduklarını söyledi. Türkiye ve ülke gündemi ile ilgili çeşitli görüş alışverişinin de yapıldığı ziyarette, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve partililere teşekkür etti. İl Başkanı Ellibeş ayrıca, önümüzdeki süreçlerde Hedef TV’nin canlı yayınlarına katılacağına dikkat çekti. AK Partililer de Ümit Medya ailesini ziyaret etmekten mutlu olduklarına dikkat çektiler ve ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Mehmet Ellibeş Hedef TV’ye konuk olacak

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyarette bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yakın bir tarihte Hedef TV’ye konuk olacağını söyledi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, il yönetim kurulu üyeleri, Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Gençlik kolları Başkanı Enes Altuntaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a ziyarette bulundu. AK Partililer, Başkan Yıldırım ile de görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ellibeş, Hedef ve Hürses Gazetelerinin yanı sırı Hedef TV’nin de Ümit Medya bünyesinde yayın yaptığına dikkat çekerek, toplumun doğru haber alması adına bir yayın politikası izlediklerini vurguladı.

ELLİBEŞ HEDEF TV’YE KONUK OLACAK

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş yayın kuruluşlarının güçlü ve dürüst kişilerin elinde olmasının önemine vurgu yaptı. Ellibeş, olumlu eleştirilerin her türlüsüne açık olduklarını da ifade ederek, buna saygı duyduklarını söyledi. Türkiye ve ülke gündemi ile ilgili çeşitli görüş alışverişinin de yapıldığı ziyarette, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve partililere teşekkür etti. İl Başkanı Ellibeş ayrıca, önümüzdeki süreçlerde Hedef TV’nin canlı yayınlarına katılacağına dikkat çekti. AK Partililer de Ümit Medya ailesini ziyaret etmekten mutlu olduklarına dikkat çektiler ve ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.