Memleket Hareketi’nin İl Başkanı belli oldu

Siyaset 11.06.2021 - 09:32, Güncelleme: 11.06.2021 - 09:37
 

Memleket Hareketi’nin İl Başkanı belli oldu

Memleket Hareketi’nin İl Başkanı belli oldu

CHP'nin eski İl Başkan Yardımcısı, emlakçı Nejat Bayhan Memleket Hareketi Partisi Kocaeli İl Başkanı oldu. Merakla beklenen söylentilere son nokta koyulurken Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Hareketi Partisi Kocaeli’de ilk ismi belirledi. Uzun zamandır il başkanlığı için birçok isim yazılıp çizilse de kesin karar dün gece saatlerinde verildi. CHP'nin eski İl Başkan Yardımcısı Nejat Bayhan Memleket Hareketi Partisi’nin yeni il başkanı olurken hemen kolları sıvayacağı ve ilçelerde de isimlerin belirlenip hemen harekete geçileceği ifade edildi.
Memleket Hareketi’nin İl Başkanı belli oldu

CHP'nin eski İl Başkan Yardımcısı, emlakçı Nejat Bayhan Memleket Hareketi Partisi Kocaeli İl Başkanı oldu.

Merakla beklenen söylentilere son nokta koyulurken Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Hareketi Partisi Kocaeli’de ilk ismi belirledi. Uzun zamandır il başkanlığı için birçok isim yazılıp çizilse de kesin karar dün gece saatlerinde verildi. CHP'nin eski İl Başkan Yardımcısı Nejat Bayhan Memleket Hareketi Partisi’nin yeni il başkanı olurken hemen kolları sıvayacağı ve ilçelerde de isimlerin belirlenip hemen harekete geçileceği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.