19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Menekşe tek golle kazandı!

Spor 08.04.2021 - 10:22, Güncelleme: 08.04.2021 - 10:24
 

Menekşe tek golle kazandı!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, hazırlık maçında karşılaştığı İstanbul temsilcisi Kavacıkspor’u 1-0 mağlup etti. Beykoz temsilcisinin sahasında oynanan karşılaşmada Mor Menekşe’ye galibiyeti getiren gol 47.dakikada Yunus Emre Ayaz’dan geldi.

MAÇTAN DAKİKA DAKİKA NOTLAR: Dk.4 Gelişen konuk takım atağında topla en son buluşan Gani kaleyi uzaktan yoklasa da top Kaleci Yılmaz'da kaldı. Dk.14 Sepil'in çektiği şutta top yandan auta çıktı. Dk.16 Kavacıkspor adında ilk uzak mesafeli şutu Adem atarken, top yandan auta çıktı. Dk.19 Kavacıkspor ceza alanı içinde Hasan Emre Aydın ile Ahmet'in mücadelesinde Ahmet yerde kaldı, Gebzespor'dan bu pozisyona penaltı itirazları geldi. Dk.21 Sol kanattan atağa çıkan Halim'in çapraza düştüğü anda çektiği sert şutu Kaleci Yılmaz uzanıp çeldi. Dk.24 Sol kanattan ceza alanına yönelen Oluş'un yaptığı vuruşta top yandan az farkla auta çıktı. Dk.31 Ani gelişen Kavacıkspor atağında Emre Kart ceza alanına girmeden düşürüldü. Verilen serbest atış kararında bu tür pozisyonların usta ismi Hasan Gündoğdu topun başına geçti, ancak yaptığı atışta top üstten auta çıktı. Dk.34 Kavacıkspor yine ani bir atağa çıktı, sol taraftan ceza alanına girdi, kendisini karşılayan açıyı daraltan Kaleci Kadir'e karşın yaptığı vuruşta top uzak kale direği yönünden auta çıktı. Dk.47 Gebzespor atağında Oğuz'un koşu yoluna bıraktığı topla hızla ceza alanına yönelen Yunus Emre Ayaz Kaleci Yılmaz kapadığı köşeden topu filelerle buluşturdu 1-0 Dk.50 Gebzespor bu devredeki ani ve etkili kontrataklarından birini bu dakikada yaşadı. İbrahim sol kanattan hızla ceza alanına yöneldi, kaleye de vurabilirdi ancak tercihini solundan ceza alanına giren Yunus Emre Ayaz'a pas vermekte kullandı, onun müsait pozisyonda vuruşunda top yandan auta çıktı. Dk.61 Kavacıkspor'un sol kanattan gelişen atağı korner çizgisi önünde yapılan faul ile kesildi. Hasan Gündoğdu-Bedri Güntay paslaşaması ile kullanılan atışta arka direk yönüne yapılan ortaya savunmadan gelen Elyasa'nın kafa vuruşunda top Kaleci Özgür'de kaldı. Dk.70 Yunus Akman Kavacıkspor kalesini uzaktan yoklasa da top yandan auta çıktı. Dk.72 Gebzespor atağında oyna sonradan dahil olan isimlerden Emircan'ın ceza alanına girer girmez çektiği şutta top yandan auta çıktı. Dk.85 Sağ kanattan ceza alanına yönelen Çağlayan çaprazdan yerden sert bir şut çekse de Kaleci Egemen uzanıp topu çıkardı. Kaynak: Beykoz Havadis
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, hazırlık maçında karşılaştığı İstanbul temsilcisi Kavacıkspor’u 1-0 mağlup etti. Beykoz temsilcisinin sahasında oynanan karşılaşmada Mor Menekşe’ye galibiyeti getiren gol 47.dakikada Yunus Emre Ayaz’dan geldi.

MAÇTAN DAKİKA DAKİKA NOTLAR:

Dk.4 Gelişen konuk takım atağında topla en son buluşan Gani kaleyi uzaktan yoklasa da top Kaleci Yılmaz'da kaldı.

Dk.14 Sepil'in çektiği şutta top yandan auta çıktı.

Dk.16 Kavacıkspor adında ilk uzak mesafeli şutu Adem atarken, top yandan auta çıktı.

Dk.19 Kavacıkspor ceza alanı içinde Hasan Emre Aydın ile Ahmet'in mücadelesinde Ahmet yerde kaldı, Gebzespor'dan bu pozisyona penaltı itirazları geldi.

Dk.21 Sol kanattan atağa çıkan Halim'in çapraza düştüğü anda çektiği sert şutu Kaleci Yılmaz uzanıp çeldi.

Dk.24 Sol kanattan ceza alanına yönelen Oluş'un yaptığı vuruşta top yandan az farkla auta çıktı.

Dk.31 Ani gelişen Kavacıkspor atağında Emre Kart ceza alanına girmeden düşürüldü. Verilen serbest atış kararında bu tür pozisyonların usta ismi Hasan Gündoğdu topun başına geçti, ancak yaptığı atışta top üstten auta çıktı.

Dk.34 Kavacıkspor yine ani bir atağa çıktı, sol taraftan ceza alanına girdi, kendisini karşılayan açıyı daraltan Kaleci Kadir'e karşın yaptığı vuruşta top uzak kale direği yönünden auta çıktı.

Dk.47 Gebzespor atağında Oğuz'un koşu yoluna bıraktığı topla hızla ceza alanına yönelen Yunus Emre Ayaz Kaleci Yılmaz kapadığı köşeden topu filelerle buluşturdu 1-0

Dk.50 Gebzespor bu devredeki ani ve etkili kontrataklarından birini bu dakikada yaşadı. İbrahim sol kanattan hızla ceza alanına yöneldi, kaleye de vurabilirdi ancak tercihini solundan ceza alanına giren Yunus Emre Ayaz'a pas vermekte kullandı, onun müsait pozisyonda vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dk.61 Kavacıkspor'un sol kanattan gelişen atağı korner çizgisi önünde yapılan faul ile kesildi. Hasan Gündoğdu-Bedri Güntay paslaşaması ile kullanılan atışta arka direk yönüne yapılan ortaya savunmadan gelen Elyasa'nın kafa vuruşunda top Kaleci Özgür'de kaldı.

Dk.70 Yunus Akman Kavacıkspor kalesini uzaktan yoklasa da top yandan auta çıktı.

Dk.72 Gebzespor atağında oyna sonradan dahil olan isimlerden Emircan'ın ceza alanına girer girmez çektiği şutta top yandan auta çıktı.

Dk.85 Sağ kanattan ceza alanına yönelen Çağlayan çaprazdan yerden sert bir şut çekse de Kaleci Egemen uzanıp topu çıkardı.

Kaynak: Beykoz Havadis

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.