Meral Akşener Kocaeli’nde

Siyaset 27.06.2021 - 17:05, Güncelleme: 27.06.2021 - 17:05
 

Meral Akşener Kocaeli’nde

Meral Akşener Kocaeli’nde

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın oğlunun düğününe katılmak için Kocaeli’ne geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumartesi günü İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın oğlu KOTO Meclis Üyesi Cevat Yıldız ile biyolog Nurtaç Özkarasu’nun Emex Otel’de gerçekleştirilecek olan düğünü için İzmit’e geldi. Akşener, 1 Temmuz tarihinde Gebze,  Karamürsel ve Körfez ilçelerine bir takım ziyaretler için tekrar kentimize gelecek.    
Meral Akşener Kocaeli’nde

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın oğlunun düğününe katılmak için Kocaeli’ne geldi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumartesi günü İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın oğlu KOTO Meclis Üyesi Cevat Yıldız ile biyolog Nurtaç Özkarasu’nun Emex Otel’de gerçekleştirilecek olan düğünü için İzmit’e geldi. Akşener, 1 Temmuz tarihinde Gebze,  Karamürsel ve Körfez ilçelerine bir takım ziyaretler için tekrar kentimize gelecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.