Meslektaşımıza alçak saldırı!

Gebze 22.06.2021 - 15:56, Güncelleme: 22.06.2021 - 15:56
 

Meslektaşımıza alçak saldırı!

Meslektaşımıza alçak saldırı!

Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’na bağlı Köseler Köyü’ndeki çiftliğindeki 15 kaçak yapının çalışmasını yakından takip eden İHA Gebze muhabiri Mustafa Uslu saldırıya uğradı. Dilovası’nda bulunan ve devletin yetkili birimleri tarafından kaçak olduğu belirlenen Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’a ait çiftlikte, 15 kaçak yapının yıkım işlemini haberleştirmek isteyen meslektaşımız Mustafa Uslu, çiftlik çalışanları olduğu ileri sürülen 4 kişinin saldırısına uğrayarak darp edildi. Mesleğini icra ederken darp edilen Uslu’nun yüzü kan içinde kalırken kamerası ve drone aracı da kırıldı. “KINIYORUZ” Ümit Medya ailesi olarak sadece kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla görevini yapan meslektaşımıza yönelik olarak yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine saldıran kişilerin en kısa sürede tespit edilerek haklarında gerekli adli işlemlerin başlatılmasını bekliyoruz.  
Meslektaşımıza alçak saldırı!

Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’na bağlı Köseler Köyü’ndeki çiftliğindeki 15 kaçak yapının çalışmasını yakından takip eden İHA Gebze muhabiri Mustafa Uslu saldırıya uğradı.

Dilovası’nda bulunan ve devletin yetkili birimleri tarafından kaçak olduğu belirlenen Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’a ait çiftlikte, 15 kaçak yapının yıkım işlemini haberleştirmek isteyen meslektaşımız Mustafa Uslu, çiftlik çalışanları olduğu ileri sürülen 4 kişinin saldırısına uğrayarak darp edildi. Mesleğini icra ederken darp edilen Uslu’nun yüzü kan içinde kalırken kamerası ve drone aracı da kırıldı.

“KINIYORUZ”

Ümit Medya ailesi olarak sadece kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla görevini yapan meslektaşımıza yönelik olarak yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine saldıran kişilerin en kısa sürede tespit edilerek haklarında gerekli adli işlemlerin başlatılmasını bekliyoruz.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.