Meteoroloji harita yayınladı!

Gündem 31.07.2021 - 10:18, Güncelleme: 31.07.2021 - 10:22
 

Meteoroloji harita yayınladı!

Meteoroloji harita yayınladı!

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji'nin son hava durumu raporunda Marmara Bölgesi, Ege ve Akdeniz kıyılarına aşırı sıcak uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıda Meteoroloji sıcaklık haritasını da yayınladı. Öte yandan AKUT Vakfı Eğitim Birimi de orman yangınlarıyla ilgili karşılaşılması durumunda yapılması gerekenleri açıkladı. İşte haberin ayrıntıları... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporu yayımlandı. Buna göre Marmara Bölgesi, Ege ve Akdeniz kıyılarında aşırı sıcak hava bekleniyor. Meteoroloji en yüksek sıcaklık haritasını yayınlarken, bugün bu bölgelerde sıcaklıkların normallerin 5-8 derece üzerinde olacağı açıklandı. SICAKLIKLAR NORMALLERİN 5-8 DERECE ÜZERİNDE  Meteoroloji'nin açıklamasında "Marmara Bölgesi ile Ege ve Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin (5-8 derece) üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor" denildi. SICAK ÇARPMASINA DİKKAT  Meteoroloji uzmanları, aşırı sıcak havalarda saat 10.00 ile 17.00 arasında mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması gerektiğine vurgu yapıyor. BÖLGELERİMİZDE HAVA  Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava tahminlerini de paylaştı. Marmara'da hava az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. ÇANAKKALE °C, 38°C Az bulutlu ve açık İSTANBUL °C, 36°C Az bulutlu ve açık KIRKLARELİ °C, 38°C Az bulutlu ve açık KOCAELİ °C, 37°C Az bulutlu ve açık
Meteoroloji harita yayınladı!

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji'nin son hava durumu raporunda Marmara Bölgesi, Ege ve Akdeniz kıyılarına aşırı sıcak uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıda Meteoroloji sıcaklık haritasını da yayınladı. Öte yandan AKUT Vakfı Eğitim Birimi de orman yangınlarıyla ilgili karşılaşılması durumunda yapılması gerekenleri açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporu yayımlandı. Buna göre Marmara Bölgesi, Ege ve Akdeniz kıyılarında aşırı sıcak hava bekleniyor. Meteoroloji en yüksek sıcaklık haritasını yayınlarken, bugün bu bölgelerde sıcaklıkların normallerin 5-8 derece üzerinde olacağı açıklandı.

SICAKLIKLAR NORMALLERİN 5-8 DERECE ÜZERİNDE 

Meteoroloji'nin açıklamasında "Marmara Bölgesi ile Ege ve Akdeniz kıyılarında mevsim normallerinin (5-8 derece) üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor" denildi.

SICAK ÇARPMASINA DİKKAT 

Meteoroloji uzmanları, aşırı sıcak havalarda saat 10.00 ile 17.00 arasında mümkün olduğunca dışarı çıkılmaması gerektiğine vurgu yapıyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA 

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava tahminlerini de paylaştı.
Marmara'da hava az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

İSTANBUL °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

KIRKLARELİ °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

KOCAELİ °C, 37°C
Az bulutlu ve açık

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.