MHP Darıca’dan kan bağış kampanyası

Siyaset 05.07.2021 - 14:56, Güncelleme: 05.07.2021 - 14:56
 

MHP Darıca’dan kan bağış kampanyası

MHP Darıca İlçe Başkanlığı ile Kızılay Darıca Şubesi ortaklaşa kan bağış kampanyası düzenledi.

MHP Darıca İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen kan bağış kampanyasına; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, ilçe teşkilatı ve kan bağışlamak isteyen vatandaşlar katıldı. Kan bağış kampanyasında konuşan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, “Türk Kızılayı yardıma muhtaç kişilerin bütün insani ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan, çıkar gözetmeksizin her şartta tüm insanlığın yardımına koşan dünyanın en köklü ve güçlü yardım teşkilatlarından biri” dedi. VATANDAŞLARA DAVET Tüm vatandaşları kan bağışına davet eden MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, “Kan, organ, doku ve plazma bağışı kampanyası her ne kadar partimizin öncülüğünde başlamış olsa da hedefimiz tüm Darıcalıların, toplumun hassasiyetlerini hisseden ve toplum adına sorumluluk duyan her hemşerilerimizin kampanyaya katılmasıdır” açıklamasında bulundu. 
MHP Darıca İlçe Başkanlığı ile Kızılay Darıca Şubesi ortaklaşa kan bağış kampanyası düzenledi.

MHP Darıca İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen kan bağış kampanyasına; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, ilçe teşkilatı ve kan bağışlamak isteyen vatandaşlar katıldı. Kan bağış kampanyasında konuşan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, “Türk Kızılayı yardıma muhtaç kişilerin bütün insani ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan, çıkar gözetmeksizin her şartta tüm insanlığın yardımına koşan dünyanın en köklü ve güçlü yardım teşkilatlarından biri” dedi.

VATANDAŞLARA DAVET

Tüm vatandaşları kan bağışına davet eden MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, “Kan, organ, doku ve plazma bağışı kampanyası her ne kadar partimizin öncülüğünde başlamış olsa da hedefimiz tüm Darıcalıların, toplumun hassasiyetlerini hisseden ve toplum adına sorumluluk duyan her hemşerilerimizin kampanyaya katılmasıdır” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.