19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Dilovası artık yeni binasında

Dilovası 28.06.2021 - 13:27, Güncelleme: 28.06.2021 - 13:27
 

MHP Dilovası artık yeni binasında

MHP Dilovası artık yeni binasında

MHP Dilovası İlçe teşkilatının yeni ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü; “Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in hizmetlerini gördüm. Değişen bir Dilovası var” dedi. YOĞUN KATILIM MHP Dilovası İlçe teşkilatının yeni ilçe binasının açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, MHP Darıca Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz, Gebze TÜRKAV başkanı Ozan Özocak, MHP Kocaeli Teşkilatları Kadın Aile ve Engellilerden Sorumlu Başdanışmanı Yasemin Kantar, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, geçmiş dönem Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman, Zeki Gürsu, Zeki Omurca, Ahmet Yalnızöz, Serkan Günaydın, Bilal Çakır, Murat Kalender, Ahmet Uğur, MHP Kocaeli İl ve ilçe Başkan yardımcıları, muhtarlar, Kocaeli Ağrılılar Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve daha birçok davetli katıldı. “DEĞİŞEN BİR DİLOVASI VAR” Programda kısa bir açıklama yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü; “Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in hizmetlerini gördüm. Değişen bir Dilovası var” diyerek Şayir’e övgüler yağdırdı. Görkemli açılış sonrası pandemi kurallarına uygun görüş alışverişinde bulunun partililer üye kayıtları ve teşkilat çalışmalarını da tek tek ele aldı.    
MHP Dilovası artık yeni binasında

MHP Dilovası İlçe teşkilatının yeni ilçe binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü; “Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in hizmetlerini gördüm. Değişen bir Dilovası var” dedi.

YOĞUN KATILIM

MHP Dilovası İlçe teşkilatının yeni ilçe binasının açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışa MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, MHP Darıca Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Kocagöz, Gebze TÜRKAV başkanı Ozan Özocak, MHP Kocaeli Teşkilatları Kadın Aile ve Engellilerden Sorumlu Başdanışmanı Yasemin Kantar, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, geçmiş dönem Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman, Zeki Gürsu, Zeki Omurca, Ahmet Yalnızöz, Serkan Günaydın, Bilal Çakır, Murat Kalender, Ahmet Uğur, MHP Kocaeli İl ve ilçe Başkan yardımcıları, muhtarlar, Kocaeli Ağrılılar Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve daha birçok davetli katıldı.

“DEĞİŞEN BİR DİLOVASI VAR”

Programda kısa bir açıklama yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü; “Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in hizmetlerini gördüm. Değişen bir Dilovası var” diyerek Şayir’e övgüler yağdırdı. Görkemli açılış sonrası pandemi kurallarına uygun görüş alışverişinde bulunun partililer üye kayıtları ve teşkilat çalışmalarını da tek tek ele aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.