19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Dilovası’ndan ilçe milli eğitime ziyaret

Siyaset 16.10.2021 - 11:00, Güncelleme: 16.10.2021 - 11:00
 

MHP Dilovası’ndan ilçe milli eğitime ziyaret

MHP Dilovası’ndan ilçe milli eğitime ziyaret

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ve yönetimi, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret etti. Ağustos ayında göreve başlayan MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, protokol ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret ederek ilçenin eğitim durumu hakkında bilgi alan MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, koronavirüs salgını sebebiyle 6 Eylül’de eğitim ve öğretim yılına başlanan ilimiz ve ilçelerindeki yeni eğitim-öğretim yılının da tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi. Yapılan ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken heyet eğitim çalışmaları üzerinde de karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. İSTİŞARELERDE BULUNDUK Ziyarette Erdemsiz bilginin sağır, bilgisiz erdemin ise kör olduğu vurgusunu yapan Başkan Demiray, “Mesela matematik notu yüksek diye sevinirken, ahlak ve vicdan seviyesi düşükse vay halimize diyen bir liderimiz var. Bizlerde eğitim ve öğretime önem veriyoruz. Bu yüzdendir ki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ziyarette bulunup, istişarelerde bulunduk” dedi. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.
MHP Dilovası’ndan ilçe milli eğitime ziyaret

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ve yönetimi, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret etti.

Ağustos ayında göreve başlayan MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, protokol ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret ederek ilçenin eğitim durumu hakkında bilgi alan MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, koronavirüs salgını sebebiyle 6 Eylül’de eğitim ve öğretim yılına başlanan ilimiz ve ilçelerindeki yeni eğitim-öğretim yılının da tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını diledi. Yapılan ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken heyet eğitim çalışmaları üzerinde de karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

İSTİŞARELERDE BULUNDUK

Ziyarette Erdemsiz bilginin sağır, bilgisiz erdemin ise kör olduğu vurgusunu yapan Başkan Demiray, “Mesela matematik notu yüksek diye sevinirken, ahlak ve vicdan seviyesi düşükse vay halimize diyen bir liderimiz var. Bizlerde eğitim ve öğretime önem veriyoruz. Bu yüzdendir ki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ziyarette bulunup, istişarelerde bulunduk” dedi. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.