MHP Gebze, Kaymakam Güler’e gitti

Siyaset 15.09.2021 - 12:21, Güncelleme: 15.09.2021 - 12:21
 

MHP Gebze, Kaymakam Güler’e gitti

MHP Gebze, Kaymakam Güler’e gitti

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve yönetimi, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, ilçe yönetimiyle birlikte, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. MHP’li Özdemir, Kaymakam Güler’le Gebze gündemi üzerine sohbet gerçekleştirirken, misafirperverliği için de Güler’e teşekkürlerini iletti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler Beyi makamında ziyaret ederek, Gebze üzerine istişareler de bulunduk. Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler Beye misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi.
MHP Gebze, Kaymakam Güler’e gitti

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve yönetimi, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, ilçe yönetimiyle birlikte, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. MHP’li Özdemir, Kaymakam Güler’le Gebze gündemi üzerine sohbet gerçekleştirirken, misafirperverliği için de Güler’e teşekkürlerini iletti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, “İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler Beyi makamında ziyaret ederek, Gebze üzerine istişareler de bulunduk. Sayın Kaymakamımız Mustafa Güler Beye misafirperverliği için teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.