MHP Gebze, Kur'an Tilaveti okutacak!

Gebze 21.08.2021 - 13:10, Güncelleme: 21.08.2021 - 13:10
 

MHP Gebze, Kur'an Tilaveti okutacak!

MHP Gebze, Kur'an Tilaveti okutacak!

Geçtiğimiz haftalarda atama usulü seçilerek MHP Gebze İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Bülent Özdemir, ilçe teşkilat binasında okutacağı Kur’an-ı Kerim  tilavetinin ardından göreve ‘Bismillah’ diyerek başlayacak. Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından MHP Kocaeli’de istifa depremleri yaşanmış, Gebze Bölgesi’ndeki ilçe başkanları da istifa etmişti. İstifaların ardından hızlı bir şekilde yeni ilçe başkanlarını atayan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Genel Merkezinde onayıyla Gebze’ye Bülent Özdemir’i atamıştı. Atamanın ardından Cuma günü yönetim listesi kabul edilen Gebze’nin çiçeği burnunda başkanı Bülent Özdemir, göreve Kur’an-ı Kerim tilaveti okutarak başlayacak. 22 Ağustos Pazar günü (yarın) saat 17.00’da İlçe Başkanlığı önünde Kur’an-ı Kerim Tilaveti okutacak olan Özdemir, ‘Bismillah’ diyerek göreve başlayacak. Kur’an-ı Kerim Tilaveti programına tüm ülkücüleri davet eden Başkan Özdemir, “Göreve atanmamın sevincini Kur’an-ı Kerim Tilaveti okutarak hayırlı bir şekilde başlamak istiyorum. Bu yüzden istisnasız tüm ülküdaşlarımızı programımıza en önemlisi de birliğe ve kardeşliğe davet ediyorum” dedi.
MHP Gebze, Kur'an Tilaveti okutacak!

Geçtiğimiz haftalarda atama usulü seçilerek MHP Gebze İlçe Başkanlığı koltuğuna oturan Bülent Özdemir, ilçe teşkilat binasında okutacağı Kur’an-ı Kerim  tilavetinin ardından göreve ‘Bismillah’ diyerek başlayacak.

Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından MHP Kocaeli’de istifa depremleri yaşanmış, Gebze Bölgesi’ndeki ilçe başkanları da istifa etmişti. İstifaların ardından hızlı bir şekilde yeni ilçe başkanlarını atayan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Genel Merkezinde onayıyla Gebze’ye Bülent Özdemir’i atamıştı. Atamanın ardından Cuma günü yönetim listesi kabul edilen Gebze’nin çiçeği burnunda başkanı Bülent Özdemir, göreve Kur’an-ı Kerim tilaveti okutarak başlayacak. 22 Ağustos Pazar günü (yarın) saat 17.00’da İlçe Başkanlığı önünde Kur’an-ı Kerim Tilaveti okutacak olan Özdemir, ‘Bismillah’ diyerek göreve başlayacak. Kur’an-ı Kerim Tilaveti programına tüm ülkücüleri davet eden Başkan Özdemir, “Göreve atanmamın sevincini Kur’an-ı Kerim Tilaveti okutarak hayırlı bir şekilde başlamak istiyorum. Bu yüzden istisnasız tüm ülküdaşlarımızı programımıza en önemlisi de birliğe ve kardeşliğe davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.