MHP Gebze’de Boztaş dönemi

Siyaset 15.01.2021 - 13:43, Güncelleme: 15.01.2021 - 13:43
 

MHP Gebze’de Boztaş dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları, Belgüzar Boztaş’a emanet.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları, Belgüzar Boztaş’a emanet. MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Belgüzar Boztaş oldu. 2000 yılından itibaren Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde ikamet eden Boztaş evli ve iki çocuk annesi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde görev alan Boztaş için MHP Gebze Başkanı Serkan Kural bir açıklama yaparak Boztaş’ın yeni kadın kolları başkanı olduğunu belritti. Kural, “MHP Gebze Kadın Kolları Başkanımızın, yönetimi ile birlikte Cumhur İttifakı Ruhu ve kızılelma ülküsüyle görevini yüksek bir azimle yürüteceğine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları, Belgüzar Boztaş’a emanet.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları, Belgüzar Boztaş’a emanet.

MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Belgüzar Boztaş oldu. 2000 yılından itibaren Gebze Osman Yılmaz Mahallesi’nde ikamet eden Boztaş evli ve iki çocuk annesi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde görev alan Boztaş için MHP Gebze Başkanı Serkan Kural bir açıklama yaparak Boztaş’ın yeni kadın kolları başkanı olduğunu belritti. Kural, “ MHP Gebze Kadın Kolları Başkanımızın, yönetimi ile birlikte Cumhur İttifakı Ruhu ve kızılelma ülküsüyle görevini yüksek bir azimle yürüteceğine inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.