19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP, Gebze’de sahaya indi

Siyaset 11.07.2021 - 12:01, Güncelleme: 11.07.2021 - 12:08
 

MHP, Gebze’de sahaya indi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 120x120 saha programları kapsamında, MHP Gebze ilçe yönetimi ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneğini ziyaret etti.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 120x120 saha programları kapsamında geçtiğimiz günlerde MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Yönetimi ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce yapılan kongre ile yeni başkan seçilen Halil İbrahim Kadıoğlu ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan MHP Kocaeli İ Başkanı Aydın Ünlü, bölge ile alakalı istişarelerde bulundu. TÜRKİYE MAZLUMLARIN SAHİBİ Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Ünlü, ‘’2023’te başkanlık sistemi ile dünyaya nizam verecek bir ülke olacak Türkiye. Dünyada mazlumların sahibi, 5 milyon Suriyeliye bakıyor. Büyük devlet olmanın özelliğidir bu. Türk tipi başkanlık sistemini vatandaşa anlatıp, güçlü Türkiye’nin fotoğrafını anlattığımızda herkes ikna olur. Siz Trabzonlusunuz, dün Akdeniz’de, Karadeniz’de balık tutabiliyor muyduk? Fransızlar bize balık tutturmuyordu. Şimdi petrol arıyoruz, Fransızları kovduk oradan. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücünü herkes kabul edecek” İfadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 120x120 saha programları kapsamında, MHP Gebze ilçe yönetimi ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneğini ziyaret etti.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 120x120 saha programları kapsamında geçtiğimiz günlerde MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Yönetimi ile birlikte Gebze Trabzonlular Derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce yapılan kongre ile yeni başkan seçilen Halil İbrahim Kadıoğlu ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunan MHP Kocaeli İ Başkanı Aydın Ünlü, bölge ile alakalı istişarelerde bulundu.

TÜRKİYE MAZLUMLARIN SAHİBİ

Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Ünlü, ‘’2023’te başkanlık sistemi ile dünyaya nizam verecek bir ülke olacak Türkiye. Dünyada mazlumların sahibi, 5 milyon Suriyeliye bakıyor. Büyük devlet olmanın özelliğidir bu. Türk tipi başkanlık sistemini vatandaşa anlatıp, güçlü Türkiye’nin fotoğrafını anlattığımızda herkes ikna olur. Siz Trabzonlusunuz, dün Akdeniz’de, Karadeniz’de balık tutabiliyor muyduk? Fransızlar bize balık tutturmuyordu. Şimdi petrol arıyoruz, Fransızları kovduk oradan. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücünü herkes kabul edecek” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.