MHP Kocaeli’den, Gebze çıkarması!

Siyaset 04.06.2021 - 17:06, Güncelleme: 04.06.2021 - 17:06
 

MHP Kocaeli’den, Gebze çıkarması!

MHP Kocaeli’den, Gebze çıkarması!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze’ye gelerek burada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Gebze’ye adeta çıkarma yapan Başkan Ünlü ve ekibi gün boyu yoğun ilçe esnafını ve vatandaşları dinledi. MHP Kocaeli heyeti, Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleşti. İl Başkanı Aydın Ünlü’nün önderliğinde Gebze’de bir dizi program yapan MHP Kocaeli heyeti ilçe esnafını ve vatandaşları dinledi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye İl Başkan Yardımcısı Yavuz Furunci, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetimi eşlik etti. Gebze’nin adeta altını üstüne getiren Başkan Ünlü, pek çok yöre derneklerine ve vatandaşlara giderek gönüllere dokundu. ÜNLÜ, GEBZE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ İlk olarak Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’a giderek muhtarlık binasında görüşme gerçekleştiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ardından Gebze İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Barış Eke'yi makamında ziyaret etti. Eke’nin ardından Kocaeli Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mahmut Kaya'yı makamında ziyaret eden MHP heyeti, şehit yakınlarının her zaman başlarının üstünde yerleri olduğunu ifade etti. SON DURAK BALKAN TÜRKLERİ Ziyaretlerin ardından son durak olarak yaptıkları ziyaret programları çerçevesinde Gebze Balkan Türkleri Derneği'ni ziyaret eden MHP heyeti, misafirperverliklerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür etti. Öte yandan Dernek Yönetimi Balkan kökenli olan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’a ayrı bir ilgi göstererek hemşerilerini görmenin sevincini yaşadı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona ererken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze Bölgesi’nde MHP’nin gitmeyeceği dernek, sivil toplum kuruluşu, ev ve esnaf kalmayacağını vurguladı.
MHP Kocaeli’den, Gebze çıkarması!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze’ye gelerek burada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Gebze’ye adeta çıkarma yapan Başkan Ünlü ve ekibi gün boyu yoğun ilçe esnafını ve vatandaşları dinledi.

MHP Kocaeli heyeti, Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleşti. İl Başkanı Aydın Ünlü’nün önderliğinde Gebze’de bir dizi program yapan MHP Kocaeli heyeti ilçe esnafını ve vatandaşları dinledi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’ye İl Başkan Yardımcısı Yavuz Furunci, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve yönetimi eşlik etti. Gebze’nin adeta altını üstüne getiren Başkan Ünlü, pek çok yöre derneklerine ve vatandaşlara giderek gönüllere dokundu.

ÜNLÜ, GEBZE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

İlk olarak Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’a giderek muhtarlık binasında görüşme gerçekleştiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ardından Gebze İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Barış Eke'yi makamında ziyaret etti. Eke’nin ardından Kocaeli Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mahmut Kaya'yı makamında ziyaret eden MHP heyeti, şehit yakınlarının her zaman başlarının üstünde yerleri olduğunu ifade etti.

SON DURAK BALKAN TÜRKLERİ

Ziyaretlerin ardından son durak olarak yaptıkları ziyaret programları çerçevesinde Gebze Balkan Türkleri Derneği'ni ziyaret eden MHP heyeti, misafirperverliklerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür etti. Öte yandan Dernek Yönetimi Balkan kökenli olan MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural’a ayrı bir ilgi göstererek hemşerilerini görmenin sevincini yaşadı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona ererken, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze Bölgesi’nde MHP’nin gitmeyeceği dernek, sivil toplum kuruluşu, ev ve esnaf kalmayacağını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.