MHP’de sıra Gebze bölgesinde!

Gebze 02.08.2021 - 16:04, Güncelleme: 02.08.2021 - 16:04
 

MHP’de sıra Gebze bölgesinde!

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığında eski Ülkü Ocağı Başkanı Kemal Okur oldu. Gebze ve çevre ilçe başkanlarının da kısa sürede açıklanması bekleniyor.

MHP Kocaeli’de Aydın Ünlü’nün görevinden alınmasından sonra MHP İl Başkanlığına atanan Yunus Emre Kurt’un göreve gelmesinden sonra 4 ilçe başkanı istifa etmişti. İstifa eden isimlerden biri de MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz olmuştu. MHP İzmit İlçe Başkanlığı için, Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Kemal Okur’un görevlendirildi. Yunus Emre Kurt’a yakınlığı ile bilinen Okur’un ismi, İl Teşkilat Başkanlığı için geçiyordu. Okur görevinde tevdi edilmesinden sonra yönetimini oluşturacak. MHP’de Gebze, Darıca, ve Dilovası ilçe başkanlıkları için de çalışmaların devam ettiği, yeni atamaların kısa bir süre sonra yapılacağı ifade edildi. KEMAL OKUR KİMDİR? 1988 doğumlu. Ülkü ocaklarında yetişen isimlerden. İl Ocak Yöneticiliği, Derince Ocak Başkanlığı İl Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Halen Ulaşımpark AŞ’de çalışıyor. Evli ve 1 çocuk babası.
Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığında eski Ülkü Ocağı Başkanı Kemal Okur oldu. Gebze ve çevre ilçe başkanlarının da kısa sürede açıklanması bekleniyor.

MHP Kocaeli’de Aydın Ünlü’nün görevinden alınmasından sonra MHP İl Başkanlığına atanan Yunus Emre Kurt’un göreve gelmesinden sonra 4 ilçe başkanı istifa etmişti. İstifa eden isimlerden biri de MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz olmuştu. MHP İzmit İlçe Başkanlığı için, Ülkü Ocakları İl Başkan Vekili Kemal Okur’un görevlendirildi. Yunus Emre Kurt’a yakınlığı ile bilinen Okur’un ismi, İl Teşkilat Başkanlığı için geçiyordu. Okur görevinde tevdi edilmesinden sonra yönetimini oluşturacak. MHP’de Gebze, Darıca, ve Dilovası ilçe başkanlıkları için de çalışmaların devam ettiği, yeni atamaların kısa bir süre sonra yapılacağı ifade edildi.

KEMAL OKUR KİMDİR?

1988 doğumlu. Ülkü ocaklarında yetişen isimlerden. İl Ocak Yöneticiliği, Derince Ocak Başkanlığı İl Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Halen Ulaşımpark AŞ’de çalışıyor. Evli ve 1 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.