MHP’de yeni il başkanı belli oldu

Kocaeli 28.07.2021 - 14:33, Güncelleme: 28.07.2021 - 14:33
 

MHP’de yeni il başkanı belli oldu

MHP’de yeni il başkanı belli oldu

MHP Kocaeli’de yeni il başkanı, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt oldu. Eski ilçe başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınması ile başlayan süreçte bir süredir yeni il başkanının kim olacağı konuşuluyordu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de olurları ile MHP Kocaeli’nin yeni il başkanı Yunus Emre Kurt oldu. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Kurt, görev yaptığı süre içerisinde Aydın Ünlü ile çok samimi olmayan biri olarak tanınıyor. Genç olmasına rağmen eğitimli ve bilgili bir isim olan Kurt’un kısa sürede resmen göreve başlaması bekleniyor. Kurt’un ayrıca çok kısa sürede tüm ilçe başkanlıklarında da değişikliğe gideceği öğrenildi. GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİM Görevi kendisine tebliğ edilen Yunus Emre Kurt, “Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın’ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim. Gönüller yapmaya geldim” dedi.
MHP’de yeni il başkanı belli oldu

MHP Kocaeli’de yeni il başkanı, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt oldu. Eski ilçe başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınması ile başlayan süreçte bir süredir yeni il başkanının kim olacağı konuşuluyordu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de olurları ile MHP Kocaeli’nin yeni il başkanı Yunus Emre Kurt oldu. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Kurt, görev yaptığı süre içerisinde Aydın Ünlü ile çok samimi olmayan biri olarak tanınıyor. Genç olmasına rağmen eğitimli ve bilgili bir isim olan Kurt’un kısa sürede resmen göreve başlaması bekleniyor. Kurt’un ayrıca çok kısa sürede tüm ilçe başkanlıklarında da değişikliğe gideceği öğrenildi.

GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİM

Görevi kendisine tebliğ edilen Yunus Emre Kurt, “Liderimiz, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle, Genel Başkan Yardımcımız E. Semih Yalçın’ın bildirimiyle Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. İstisnasız tüm ülküdaşlarımızı birliğe, kardeşliğe davet ediyorum. Cenab-ı Mevla'nın nasip ettiği her imkân ve takdir ettiği her makâmın; bir imtihan, Allah rızası için millete hizmet etmeye vesile olduğunun bilincindeyim. Gönüller yapmaya geldim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.