MHP’de yeni ilçe başkanları kim olacak?

Siyaset 31.07.2021 - 15:47, Güncelleme: 31.07.2021 - 15:52
 

MHP’de yeni ilçe başkanları kim olacak?

MHP’de yeni ilçe başkanları kim olacak?

MHP’de görevden alınan Aydın Ünlü’nün yerine yeni İl Başkanı olarak atanan Yunus Emre Kurt’un göreve başlamasının ardından, bazı ilçe başkanları hemen görevlerinden istifa etmişti. Şimdi istifa eden yeni ilçe başkanlarının yerine bölgemizde kimlerin başkan olarak atanacağı merak ediliyor. MHP Genel Merkezi tarafından Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından yerine Yunus Emre Kurt atanmıştı. Bir gün sonra ise İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, İl Kadın kolları Başkanı Yasemin Kantar görevlerinden istifa etmiş, yeni il başkanının elini rahatlatmak istediklerini söylemişlerdi. İstifa eden ilçe başkanlarının sosyal medya aracılığı ile istifa edip, benzer metin kullanması dikkat çekerken, MHP çevrelerinde ise; “Herkes suçunu biliyordu görevden alınmadan önce istifa ettiler” yorumlarına neden oldu. Yeni dönemde MHP’de Körfez ilçe dışında bütün ilçe teşkilatlarında da değişimler bekleniyor. İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un öncelikle yeni il yönetimini oluşturması, daha sonra ilçe başkanlıklarına yeni atamalar yapması bekleniyor. Bu arada Gebze bölgesinden de eski il başkan vekili Tekin İsmail Baran ile MHP Gebze eski ilçe yönetimi kurulu üyeleri Muhteren Çay ve Bülent Özdemir’in de ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini ilettiği gözlendi. Çok sayıda kişinin ziyarette bulunduğu Yunus Emre Kurt ile yoğunluk yüzünden partililerin özel görüşme yapma fırsatı bulamadığı ifade edildi.
MHP’de yeni ilçe başkanları kim olacak?

MHP’de görevden alınan Aydın Ünlü’nün yerine yeni İl Başkanı olarak atanan Yunus Emre Kurt’un göreve başlamasının ardından, bazı ilçe başkanları hemen görevlerinden istifa etmişti. Şimdi istifa eden yeni ilçe başkanlarının yerine bölgemizde kimlerin başkan olarak atanacağı merak ediliyor.

MHP Genel Merkezi tarafından Aydın Ünlü’nün görevden alınmasının ardından yerine Yunus Emre Kurt atanmıştı. Bir gün sonra ise İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, İl Kadın kolları Başkanı Yasemin Kantar görevlerinden istifa etmiş, yeni il başkanının elini rahatlatmak istediklerini söylemişlerdi. İstifa eden ilçe başkanlarının sosyal medya aracılığı ile istifa edip, benzer metin kullanması dikkat çekerken, MHP çevrelerinde ise; “Herkes suçunu biliyordu görevden alınmadan önce istifa ettiler” yorumlarına neden oldu. Yeni dönemde MHP’de Körfez ilçe dışında bütün ilçe teşkilatlarında da değişimler bekleniyor. İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un öncelikle yeni il yönetimini oluşturması, daha sonra ilçe başkanlıklarına yeni atamalar yapması bekleniyor. Bu arada Gebze bölgesinden de eski il başkan vekili Tekin İsmail Baran ile MHP Gebze eski ilçe yönetimi kurulu üyeleri Muhteren Çay ve Bülent Özdemir’in de ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini ilettiği gözlendi. Çok sayıda kişinin ziyarette bulunduğu Yunus Emre Kurt ile yoğunluk yüzünden partililerin özel görüşme yapma fırsatı bulamadığı ifade edildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.