MHP’li Düzdaban, 12 Eylül’ü andı!

Çayırova 12.09.2019 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP’li Düzdaban, 12 Eylül’ü andı!

39 sene önce 12 Eylül 1980 gününde yaşanan darbenin yıl dönümü. Türkiye’yi en çok yıpratan olayların ilk sıralarında yer alan darbelerden biri olan 12 Eylül darbesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi lağvedildi. Anayasa uygulamadan kaldırıldı. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, 39 sene önce yaşanan 12 Eylül 1980 darbesi ile ilgili açıklama yaptı. Düzdaban yaptığı açıklama da, “Ülkücü Hareket ve Türk Milliyetçilerin üzerini karabulut gibi örten 5500 şehit ve binlerce gazisi olan, kanla imanla yazılmış bir tarih "Devlet Ebedî Müebbet”  fikriyle ortaya çıkan Kudretli Albay Bilge Kağan" Başbuğ Alparslan Türkeş öncülüğünde Aksiyon hareketi olan Ülkücü Hareketin Dünü ne ise  Bugünü de Aynıdır Vatan Ezan Bayrak Kutsaliyetler için Mücadele 12 Eylül Kara ihtilal Ülkücü hareket üzerinde ezip geçmeyi düşünülse bile Kenan Evren'in bir sağdan bir soldan denge politikasını oluşturabilse bile, ülkücü hareket çile çekse bile, Taş Medreselerde yatsa bile, kendi küllerinden doğmuş iman aksiyon hareketidir. Dün Devletin Bekası için idam sehpalarında şehit edilen “BİR HİLAL UĞRUNA!” Sanki geçit resmi yapar gibi gözlerimizin önünden geçerler. Oruç Reis ile kol kola yürür, Yusuf İmamoğlu, Dursun Önkuzu, Süleyman Özmen, Erdem Arabacı, Ercüment Yahnici ve Gün Sazak gibi şehitler... Uykularım kaçar, kalkar Cenab-ı Hakk'a sığınır, ruhları için dualar okurum... Ercüment'im gelir aklıma mezar bile dar gelmişti yavrum mezara sığmamıştı onların ruhları bizim varlığımızın teminatıdır. Allah (c.c) hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun...” dedi.

39 sene önce 12 Eylül 1980 gününde yaşanan darbenin yıl dönümü. Türkiye’yi en çok yıpratan olayların ilk sıralarında yer alan darbelerden biri olan 12 Eylül darbesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi lağvedildi. Anayasa uygulamadan kaldırıldı.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, 39 sene önce yaşanan 12 Eylül 1980 darbesi ile ilgili açıklama yaptı. Düzdaban yaptığı açıklama da, “Ülkücü Hareket ve Türk Milliyetçilerin üzerini karabulut gibi örten 5500 şehit ve binlerce gazisi olan, kanla imanla yazılmış bir tarih "Devlet Ebedî Müebbet”  fikriyle ortaya çıkan Kudretli Albay Bilge Kağan" Başbuğ Alparslan Türkeş öncülüğünde Aksiyon hareketi olan Ülkücü Hareketin Dünü ne ise  Bugünü de Aynıdır Vatan Ezan Bayrak Kutsaliyetler için Mücadele 12 Eylül Kara ihtilal Ülkücü hareket üzerinde ezip geçmeyi düşünülse bile Kenan Evren'in bir sağdan bir soldan denge politikasını oluşturabilse bile, ülkücü hareket çile çekse bile, Taş Medreselerde yatsa bile, kendi küllerinden doğmuş iman aksiyon hareketidir. Dün Devletin Bekası için idam sehpalarında şehit edilen “BİR HİLAL UĞRUNA!” Sanki geçit resmi yapar gibi gözlerimizin önünden geçerler. Oruç Reis ile kol kola yürür, Yusuf İmamoğlu, Dursun Önkuzu, Süleyman Özmen, Erdem Arabacı, Ercüment Yahnici ve Gün Sazak gibi şehitler... Uykularım kaçar, kalkar Cenab-ı Hakk'a sığınır, ruhları için dualar okurum... Ercüment'im gelir aklıma mezar bile dar gelmişti yavrum mezara sığmamıştı onların ruhları bizim varlığımızın teminatıdır. Allah (c.c) hepsinden razı olsun, mekanları cennet olsun...” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.