Mikdat Aydına Önemli Görev

Spor 03.08.2021 - 15:25, Güncelleme: 03.08.2021 - 15:25
 

Mikdat Aydına Önemli Görev

Mikdat Aydına Önemli Görev

Gebzespor yönetim kurulu yeni görev dağılımı yaptı. Görev dağılımı sonrası Gebze’nin başarılı iş adamlarından Mikdat Aydın önemli bir göreve getirilerek mali işlerin sorumluluğu saymanlık görevine getirildi. Mikdat Aydın’ın paranın başında olacak olması yönetim kurulu üyeleri arasında da memnuniyetle karşılandı. Aydın’ın bu görevi en iyi şekilde yapacağını söyleyen üyeler, başarı dileklerini ilettiler. Görev dağılımı ile ilgili Gebzespor kulübünden yapılan açıklamada; “10 Temmuz’da gerçekleşen kongrede yeniden başkanlığa seçilen başkanımızı Recep Avcı Yeni yönetimimiz ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Yapılan toplantıda Gebzespor’umuzun yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı belirlendi, kulübümüze hayırlı olsun” denildi. GÖREV DAĞILIMI ŞU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ RECEP AVCI-BAŞKAN RESUL TAT-BAŞKAN VEKİLİ EMRE KARADAĞ-GENEL SEKRETER FUAD AYAR-GENEL SEKRETER YARDIMCISI MİKDAT AYDIN-SAYMAN VOLKAN TATOĞLU-SAYMAN YARDMCISI ERSEN DİKMEN-AS BAŞKAN ÇAĞRI SOLAK- AS BAŞKAN YARDIMCISI CEM-DEMİR-BASIN SÖZCÜSÜ CANBERK GÜVENÇ-BASIN SÖZCÜSÜ YARDIMCISI ŞENER ÇELİKKALELİ-ALT YAPI SORUMLUSU HAKAN ALTINTAŞ-ALT YAPI SORUMLUSU AVNİ GENÇ-TARAFTAR SORUMLUSU HAMZA ALPARSLAN KURULU ÜYESİ RECEP AYAR-YÖNETİM KURULU ÜYESİ MERT DOĞAN-YÖNETİM KURULU ÜYESİ ERHAN EKŞİ- YÖNETİM KURULU ÜYESİ ALİ ASLAN- YÖNETİM KURULU ÜYESİ İSMAİL KURT- YÖNETİM KURULU ÜYESİ
Mikdat Aydına Önemli Görev

Gebzespor yönetim kurulu yeni görev dağılımı yaptı. Görev dağılımı sonrası Gebze’nin başarılı iş adamlarından Mikdat Aydın önemli bir göreve getirilerek mali işlerin sorumluluğu saymanlık görevine getirildi. Mikdat Aydın’ın paranın başında olacak olması yönetim kurulu üyeleri arasında da memnuniyetle karşılandı. Aydın’ın bu görevi en iyi şekilde yapacağını söyleyen üyeler, başarı dileklerini ilettiler. Görev dağılımı ile ilgili Gebzespor kulübünden yapılan açıklamada; “10 Temmuz’da gerçekleşen kongrede yeniden başkanlığa seçilen başkanımızı Recep Avcı Yeni yönetimimiz ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Yapılan toplantıda Gebzespor’umuzun yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı belirlendi, kulübümüze hayırlı olsun” denildi.

GÖREV DAĞILIMI ŞU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİ

RECEP AVCI-BAŞKAN

RESUL TAT-BAŞKAN VEKİLİ

EMRE KARADAĞ-GENEL SEKRETER

FUAD AYAR-GENEL SEKRETER YARDIMCISI

MİKDAT AYDIN-SAYMAN

VOLKAN TATOĞLU-SAYMAN YARDMCISI

ERSEN DİKMEN-AS BAŞKAN

ÇAĞRI SOLAK- AS BAŞKAN YARDIMCISI

CEM-DEMİR-BASIN SÖZCÜSÜ

CANBERK GÜVENÇ-BASIN SÖZCÜSÜ YARDIMCISI

ŞENER ÇELİKKALELİ-ALT YAPI SORUMLUSU

HAKAN ALTINTAŞ-ALT YAPI SORUMLUSU

AVNİ GENÇ-TARAFTAR SORUMLUSU

HAMZA ALPARSLAN KURULU ÜYESİ

RECEP AYAR-YÖNETİM KURULU ÜYESİ

MERT DOĞAN-YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ERHAN EKŞİ- YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ALİ ASLAN- YÖNETİM KURULU ÜYESİ

İSMAİL KURT- YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.