19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Milletimiz de sandıkta ret edecek”

Siyaset 20.01.2021 - 11:19, Güncelleme: 20.01.2021 - 11:19
 

“Milletimiz de sandıkta ret edecek”

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, muhalefetin TBMM’ye bir yılda verdiği önergelerin 662’si gündeme alınmaması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Milletin yararına da olsa, sırf muhalefet önerdiği için RET edenleri günü geldiğinde Aziz milletimiz de sandıkta RET edecektir” dedi.

Muhalefet partilerince 2020’de TBMM’ye verilen 662 kanun teklifinden hiçbiri gündeme alınmadı ve yasalaşmadı. TBMM’ye geçen yıl toplam 808 yasa teklifi verildi. Bunların 62’si AK Parti, 488’i CHP, 114’ü HDP, 75’i MHP, 54’ü İYİ Parti, 4’ü Saadet Partisi (SP), 2’si TİP, 1’i BBP ve diğerleri de bağımsız milletvekillerince hazırlandı. Muhalefetin verdiği 2 teklif geri çekilirken, 1 Ocak-28 Aralık 2020 tarihleri arasında AK Parti’nin verdiği 62 yasa teklifinden ise 22’si kanunlaştı, 40’ı da Genel Kurul ve komisyon gündeminde bulunuyor. TBMM’de sadece AK Parti’nin verdiği teklifler ile AK Parti-MHP’nin ortak verdiği 5 kanun teklifi yasalaştı. KEŞMEKEŞİN VE ÇİLENİN ÇÖZÜMÜ BELLİ İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, muhalefetin TBMM’ye bir yılda verdiği önergelerin 662’si gündeme alınmaması ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Yıldız açıklamasında, “Milletin yararına da olsa, sırf muhalefet önerdiği için RET edenleri günü geldiğinde Aziz milletimiz de sandıkta RET edecektir. Diplomasiden ekonomiye, eğitimden üretime, işsizlikten borçlara, emeklilikten EYT’ye bütün bu keşmekeşin ve çilenin çözümü belli: İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve o çözümün adresi İYİ Parti!” açıklamasında bulundu.
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, muhalefetin TBMM’ye bir yılda verdiği önergelerin 662’si gündeme alınmaması ile ilgili yaptığı açıklamada, “Milletin yararına da olsa, sırf muhalefet önerdiği için RET edenleri günü geldiğinde Aziz milletimiz de sandıkta RET edecektir” dedi.

Muhalefet partilerince 2020’de TBMM’ye verilen 662 kanun teklifinden hiçbiri gündeme alınmadı ve yasalaşmadı. TBMM’ye geçen yıl toplam 808 yasa teklifi verildi. Bunların 62’si AK Parti, 488’i CHP, 114’ü HDP, 75’i MHP, 54’ü İYİ Parti, 4’ü Saadet Partisi (SP), 2’si TİP, 1’i BBP ve diğerleri de bağımsız milletvekillerince hazırlandı. Muhalefetin verdiği 2 teklif geri çekilirken, 1 Ocak-28 Aralık 2020 tarihleri arasında AK Parti’nin verdiği 62 yasa teklifinden ise 22’si kanunlaştı, 40’ı da Genel Kurul ve komisyon gündeminde bulunuyor. TBMM’de sadece AK Parti’nin verdiği teklifler ile AK Parti-MHP’nin ortak verdiği 5 kanun teklifi yasalaştı.

KEŞMEKEŞİN VE ÇİLENİN ÇÖZÜMÜ BELLİ

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, muhalefetin TBMM’ye bir yılda verdiği önergelerin 662’si gündeme alınmaması ile ilgili bir açıklama yaptı. Başkan Yıldız açıklamasında, “Milletin yararına da olsa, sırf muhalefet önerdiği için RET edenleri günü geldiğinde Aziz milletimiz de sandıkta RET edecektir. Diplomasiden ekonomiye, eğitimden üretime, işsizlikten borçlara, emeklilikten EYT’ye bütün bu keşmekeşin ve çilenin çözümü belli: İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve o çözümün adresi İYİ Parti!” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.