Milli takımımız olimpiyat hazırlarına devam ediyor

Spor 24.09.2021 - 10:19, Güncelleme: 24.09.2021 - 10:19
 

Milli takımımız olimpiyat hazırlarına devam ediyor

Milli takımımız olimpiyat hazırlarına devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında desteklediği, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki İşitme Engelliler Milli Takımı, Brezilya'da 2022 yılında gerçekleştirilecek 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları hazırlıklarını Riva'da sürdürüyor.25 Eylül'de saat 16:00'da Riva'da Olimpiyat elemelerinde grubunda Fransa ile karşı karşıya gelecek Millilerimizin maçı TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak. ERDEM: OLİMPİYATLARA DİREKT KATILMAK İSTİYORUZ TFF Engelli Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem şunları ifade etti: "Son Olimpiyat şampiyonu olan Millilerimiz Çekya'nın başkenti Prag'da oynanan maçta Çekyayı 6-0 mağlup ettik. Artık son aşamaya gelindi, Riva'nın uğuruna inanıyoruz, kendilerine bu maçta da inancımız tam. Olimpiyatlara direkt katılmak istiyoruz" dedi.
Milli takımımız olimpiyat hazırlarına devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında desteklediği, İşitme Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki İşitme Engelliler Milli Takımı, Brezilya'da 2022 yılında gerçekleştirilecek 24. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları hazırlıklarını Riva'da sürdürüyor.25 Eylül'de saat 16:00'da Riva'da Olimpiyat elemelerinde grubunda Fransa ile karşı karşıya gelecek Millilerimizin maçı TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak.

ERDEM: OLİMPİYATLARA DİREKT KATILMAK İSTİYORUZ

TFF Engelli Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem şunları ifade etti: "Son Olimpiyat şampiyonu olan Millilerimiz Çekya'nın başkenti Prag'da oynanan maçta Çekyayı 6-0 mağlup ettik. Artık son aşamaya gelindi, Riva'nın uğuruna inanıyoruz, kendilerine bu maçta da inancımız tam. Olimpiyatlara direkt katılmak istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.