Minik resital büyük mutluluk!

Spor 06.10.2021 - 09:53, Güncelleme: 06.10.2021 - 09:53
 

Minik resital büyük mutluluk!

Altınordu Gebze Futbol Okulunun pilot takımı Darıca Kale Bayramoğluspor 9-10 yaş grubuyla katıldığı Bolu turnuvasında futbol resitali sundu.

Teknik Sorumlu Evren Aydın idaresinde oynadığı 6 maçın 5’ni kazanan 1’inde berabere kalan temsilcimiz şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Yaşça büyük olan rakipleri karşısında hem skor hem de oyun üstünlüğünü her maçta hissettiren takımımız unutulmaz bir turnuva deneyimi yaşayarak kupa ve madalyalarla bölgemize döndü. FUTBOL RESİTALİ SUNDUK Temel futbol eğitimini Altınordu Gebze futbol okulunda alan sporcular Darıca Kale Bayramoğluspor kulübüyle resmi organizasyonlara katılarak önemli deneyimler kazanıyor. Küçük yaşta kamp ortamını yerinde yaşayan minikler hem önemli tecrübeler kazanıyor, hem de  gelişimlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bolu kampında yaş ve fizik olarak  büyük olan rakipleri karşısında futbolun doğrularını yapan, organizasyon golleri atan,  oynadığı oyundan keyif alan Altınordu Gebze’nin proje takımı Darıca Kalespor izleyenlere minik bir futbol resitali sunarken büyük mutluluk yaşadılar. TAKIM OYUNU KUPAYI GETİRDİ Kaleci Efe Sezgeko’nun yıldızlaştığı turnuvada Eymen Kaya attığı ve attırdığı gollerle organizasyona damga vurdu. Taha Koyuncuoğlu defans hattında rakiplerine geçit vermezken oynadığı güzel futbolunu attığı harika bir golle süsledi.  Mert Aydın ve Mehmet Ali Kutlu takımlarına galibiyeti getiren gollere imza atarken en çok gelişim gösteren oyuncular arasında yerlerini alarak  turnuvanın dikkat çeken oyuncuları oldu. Beytullah Dağbay kritik gollere imza atarak  takımına şampiyonluk yolunda önemli bir katkı sundu.  Yiğit Köse ve Yiğit Oktay gelişimlerini sürdürürken kamp boyunca uyumlu ve renkli kişilikleriyle takım arkadaşlığına katkı sundular.  Mete Seyfettin ve Yusuf Alıcı ilk kamp heyecanını yaşarken önemli deneyimler kazandılar. 2013 doğumlu  Miran Ağar ve Aras Koyuncuoğlu kendilerinden yaşça bir hayli büyük olan rakipleri karşısında futbolun doğrularını yaparak organizasyona renk kattılar. Çok önemli deneyim kazandılar.  TAKIM BOLU GÖLCÜK MİLLİ PARKI GEZDİ Turnuvayı şampiyon tamamlayan sporcular ve aileleri takım halinde doğa harikası Bolu Gölcük Milli parkı gezdi. Bir süre yürüyüş yaparak hatıra fotoğrafları çekinen sporcular ardından otele dönerek öğle yemeğini  yedikten sonra dönüş yaptı. GÜVEN ÇAĞLAYAN TEŞEKKÜR ETTİ Darıca Kalespor Başkanı ve Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi ; ‘ Çocuklarımız geleceğimiz mottosu ile attığımız her adım çocukların mutluluğu ve gelişimleri için. Kamp organizasyonları çocukların özgüven kazanması, yeni tecrübeler edinmesi için oldukça önemli. Her kamp hem bize hem de sporcularımıza önemli katkılar sunuyor. Bolu kampı boyunca, bize çocuklarını emanet eden değerli velilerimize, Altınordu Gebze ve Darıca Kalespor Teknik sorumlusu Evren Aydın’a çocuklarla yakından ilgilenen yardımcımız Harun Efe Çağlayan’a kamp boyunca yanımızda uyumlu bir şekilde organizasyona katkı sunan velilerimize, organizasyon sahibi Mehmet Demirtaş’a teşekkür ediyorum’ dedi.
Altınordu Gebze Futbol Okulunun pilot takımı Darıca Kale Bayramoğluspor 9-10 yaş grubuyla katıldığı Bolu turnuvasında futbol resitali sundu.

Teknik Sorumlu Evren Aydın idaresinde oynadığı 6 maçın 5’ni kazanan 1’inde berabere kalan temsilcimiz şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Yaşça büyük olan rakipleri karşısında hem skor hem de oyun üstünlüğünü her maçta hissettiren takımımız unutulmaz bir turnuva deneyimi yaşayarak kupa ve madalyalarla bölgemize döndü.

FUTBOL RESİTALİ SUNDUK

Temel futbol eğitimini Altınordu Gebze futbol okulunda alan sporcular Darıca Kale Bayramoğluspor kulübüyle resmi organizasyonlara katılarak önemli deneyimler kazanıyor. Küçük yaşta kamp ortamını yerinde yaşayan minikler hem önemli tecrübeler kazanıyor, hem de  gelişimlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bolu kampında yaş ve fizik olarak  büyük olan rakipleri karşısında futbolun doğrularını yapan, organizasyon golleri atan,  oynadığı oyundan keyif alan Altınordu Gebze’nin proje takımı Darıca Kalespor izleyenlere minik bir futbol resitali sunarken büyük mutluluk yaşadılar.

TAKIM OYUNU KUPAYI GETİRDİ

Kaleci Efe Sezgeko’nun yıldızlaştığı turnuvada Eymen Kaya attığı ve attırdığı gollerle organizasyona damga vurdu. Taha Koyuncuoğlu defans hattında rakiplerine geçit vermezken oynadığı güzel futbolunu attığı harika bir golle süsledi.  Mert Aydın ve Mehmet Ali Kutlu takımlarına galibiyeti getiren gollere imza atarken en çok gelişim gösteren oyuncular arasında yerlerini alarak  turnuvanın dikkat çeken oyuncuları oldu. Beytullah Dağbay kritik gollere imza atarak  takımına şampiyonluk yolunda önemli bir katkı sundu.  Yiğit Köse ve Yiğit Oktay gelişimlerini sürdürürken kamp boyunca uyumlu ve renkli kişilikleriyle takım arkadaşlığına katkı sundular.  Mete Seyfettin ve Yusuf Alıcı ilk kamp heyecanını yaşarken önemli deneyimler kazandılar. 2013 doğumlu  Miran Ağar ve Aras Koyuncuoğlu kendilerinden yaşça bir hayli büyük olan rakipleri karşısında futbolun doğrularını yaparak organizasyona renk kattılar. Çok önemli deneyim kazandılar.

 TAKIM BOLU GÖLCÜK MİLLİ PARKI GEZDİ

Turnuvayı şampiyon tamamlayan sporcular ve aileleri takım halinde doğa harikası Bolu Gölcük Milli parkı gezdi. Bir süre yürüyüş yaparak hatıra fotoğrafları çekinen sporcular ardından otele dönerek öğle yemeğini  yedikten sonra dönüş yaptı.

GÜVEN ÇAĞLAYAN TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Kalespor Başkanı ve Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi ; ‘ Çocuklarımız geleceğimiz mottosu ile attığımız her adım çocukların mutluluğu ve gelişimleri için. Kamp organizasyonları çocukların özgüven kazanması, yeni tecrübeler edinmesi için oldukça önemli. Her kamp hem bize hem de sporcularımıza önemli katkılar sunuyor.

Bolu kampı boyunca, bize çocuklarını emanet eden değerli velilerimize, Altınordu Gebze ve Darıca Kalespor Teknik sorumlusu Evren Aydın’a çocuklarla yakından ilgilenen yardımcımız Harun Efe Çağlayan’a kamp boyunca yanımızda uyumlu bir şekilde organizasyona katkı sunan velilerimize, organizasyon sahibi Mehmet Demirtaş’a teşekkür ediyorum’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.