Mor Menekşenin Yeni Başkanı Resul Tat Oldu!

Spor 13.01.2022 - 10:26, Güncelleme: 13.01.2022 - 10:26
 

Mor Menekşenin Yeni Başkanı Resul Tat Oldu!

Mor Menekşenin Yeni Başkanı Resul Tat Oldu!

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Gebzespor’da Recep Avcı’nın başkanlıktan istifa etmesi sonrasında Başkan vekili olarak görev yapan Resul Tat kulübün yeni Başkanı oldu. İSTENEN VE BEKLENEN GEBZESPOR Sezon başından bu günü saha içerisinde oldukça iyi performans sergileyen mor beyazlılar yeni Başkanı Resul Tat ile beraber hem kulüp içerisinde hem de bölge basınıyla daha iyi bir bir iletişim gerçekleştiren layık olduğu kurumsal anlayışa günden güne yaklaşması istenen ve beklenen, Gebzespor’un 2. Yarıda ne gibi atılımlar yapacağı heyecanlı bir merak konusu haline geldi. İLK ZİYARETİ YILDIRIM YAPTI Mor beyazlıların yeni Başkanı Resul Tat’a ilk tebrik ziyaretini Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım yaptı. Mesleği avukatlık olan Başkan Tat ile bürosunda bir araya gelen Yıldırım Başkan Tat’a yeni dönemde başarı dilerken, “Gebzespor’un tekrar profesyonel olması adına Ümit Medya olarak her zamanki gibi kulübümüzü desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
Mor Menekşenin Yeni Başkanı Resul Tat Oldu!

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Gebzespor’da Recep Avcı’nın başkanlıktan istifa etmesi sonrasında Başkan vekili olarak görev yapan Resul Tat kulübün yeni Başkanı oldu.

İSTENEN VE BEKLENEN GEBZESPOR

Sezon başından bu günü saha içerisinde oldukça iyi performans sergileyen mor beyazlılar yeni Başkanı Resul Tat ile beraber hem kulüp içerisinde hem de bölge basınıyla daha iyi bir bir iletişim gerçekleştiren layık olduğu kurumsal anlayışa günden güne yaklaşması istenen ve beklenen, Gebzespor’un 2. Yarıda ne gibi atılımlar yapacağı heyecanlı bir merak konusu haline geldi.

İLK ZİYARETİ YILDIRIM YAPTI

Mor beyazlıların yeni Başkanı Resul Tat’a ilk tebrik ziyaretini Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım yaptı. Mesleği avukatlık olan Başkan Tat ile bürosunda bir araya gelen Yıldırım Başkan Tat’a yeni dönemde başarı dilerken, “Gebzespor’un tekrar profesyonel olması adına Ümit Medya olarak her zamanki gibi kulübümüzü desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.