19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Müdür Ağa’dan İdman Öncesi Tebrik Ziyareti!

Spor 29.01.2022 - 11:20, Güncelleme: 29.01.2022 - 11:20
 

Müdür Ağa’dan İdman Öncesi Tebrik Ziyareti!

Müdür Ağa’dan İdman Öncesi Tebrik Ziyareti!

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, Estonya'da düzenlenen  Artistik Buz Pateni Şampiyonası'nda ilk 24'e girerek ilimizi temsil eden Milli Sporcu Burak Demirboğa ve Antrenör Rana Belkıs Göçmen'i idman  öncesi ziyaret ederek, tebrik etti. İSTİKLAL MARŞIMIZI ÇALDIRARAK GURUR YAŞATMAK İSTİYOR Ağa, Kocaeli 41 Buz Spor Kulübü'nün sporcusu Burak Demirboğa'ya bundan sonraki  katılım göstereceği tüm şampiyonalarda İzmit Belediyesi olarak her zaman yanında olduklarını belirtti. Ağa, haftaya Bulgaristan'da ve ardından Fransa'da gerçekleştirilecek dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan milli sporcumuza başarılar diledi. Başarılı sporcu desteği için Ağa'ya teşekkür ederek dünya şampiyonasında da İstiklal Marşımızı çaldırarak gurur yaşatmak istediğini söyledi.
Müdür Ağa’dan İdman Öncesi Tebrik Ziyareti!

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, Estonya'da düzenlenen  Artistik Buz Pateni Şampiyonası'nda ilk 24'e girerek ilimizi temsil eden Milli Sporcu Burak Demirboğa ve Antrenör Rana Belkıs Göçmen'i idman  öncesi ziyaret ederek, tebrik etti.

İSTİKLAL MARŞIMIZI ÇALDIRARAK GURUR YAŞATMAK İSTİYOR

Ağa, Kocaeli 41 Buz Spor Kulübü'nün sporcusu Burak Demirboğa'ya bundan sonraki  katılım göstereceği tüm şampiyonalarda İzmit Belediyesi olarak her zaman yanında olduklarını belirtti. Ağa, haftaya Bulgaristan'da ve ardından Fransa'da gerçekleştirilecek dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan milli sporcumuza başarılar diledi. Başarılı sporcu desteği için Ağa'ya teşekkür ederek dünya şampiyonasında da İstiklal Marşımızı çaldırarak gurur yaşatmak istediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.