Müdür Doğan, “Sıfır sıkıntıyla yeniden başladık”

Gebze 01.06.2021 - 14:13, Güncelleme: 01.06.2021 - 14:13
 

Müdür Doğan, “Sıfır sıkıntıyla yeniden başladık”

Müdür Doğan, “Sıfır sıkıntıyla yeniden başladık”

Alınan normalleşme kararlarının ardından Gebze’deki okullar eğitime yeniden başladı. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İlkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başladık" dedi. “TELAFİ PROGRAMLARI İSTEĞE BAĞLI” Sözlerini sürdüren Müdür Doğan, “Bizler zaten hazırdık. Hiçbir eksiğimiz yok. Mutluyuz, öğrencilerimiz de öğretmenlerimiz de velilerimiz de mutlular, hayırlı olsun. Gebze için sorun yok diyebiliriz, tek amacımız yavrularımıza eğitim vermek. Öte yandan Türkiye genelinde öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim yılı karnelerini 18 Haziran'da alabilecek; 2 Temmuz'a kadar okullardaki telafi programına isteğe bağlı olarak katılabilecek” ifadelerini kullandı.
Müdür Doğan, “Sıfır sıkıntıyla yeniden başladık”

Alınan normalleşme kararlarının ardından Gebze’deki okullar eğitime yeniden başladı. Konuyla alakalı görüşlerini aldığımız Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İlkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başladık" dedi.

“TELAFİ PROGRAMLARI İSTEĞE BAĞLI”

Sözlerini sürdüren Müdür Doğan, “Bizler zaten hazırdık. Hiçbir eksiğimiz yok. Mutluyuz, öğrencilerimiz de öğretmenlerimiz de velilerimiz de mutlular, hayırlı olsun. Gebze için sorun yok diyebiliriz, tek amacımız yavrularımıza eğitim vermek. Öte yandan Türkiye genelinde öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim yılı karnelerini 18 Haziran'da alabilecek; 2 Temmuz'a kadar okullardaki telafi programına isteğe bağlı olarak katılabilecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.