Müdür Eser; “Kültür Merkezimiz izleyiciyi özledi”

Kültür-Sanat 28.06.2021 - 12:59, Güncelleme: 28.06.2021 - 12:59
 

Müdür Eser; “Kültür Merkezimiz izleyiciyi özledi”

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile birlikte kültür sanata dair sevindirici bir gelişme yaşanarak etkinliklerin 1 Temmuz itibariyle başlayacağı belirtilmişti. Genelge sonrası açıklama yapan Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser, “Kültür Merkezimiz izleyicisini özlemişti. Eski günlere dönmek umut verici” dedi.

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği ve 1 Temmuz'da başlayacak olan kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelgeyi yayımladı. Buna göre kültür ve sanat adına sevindirici gelişmeler yaşandı. Sinemaların açılacağı ülkemizde ayrıca konser ve festivallerde kişi başına açık alanda 4, kapalı alanda 6 metrekare asgari alan gerekecek. Yani bu kurallarla beraber konser ve diğer etkinlikler de başlamış olacak. Uzun süren özlem bitmiş olacak. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser, salgın nedeniyle verilen aranın ardından yeniden sanatseverlerle bir arada olacaklarını bundan dolayı da mutlu olduklarını kaydetti. Müdür Eser, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz etkinliklerine başlayacaktır, duyurusu yapılacaktır. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi olarak eski günleri özledik. O eski kültür ve sanatlı günlere geri dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kuralları elden bırakmadan, eski günlere dönüş olacak. Kültür ve sanat etkinliklerine her zaman kapı açtığımız günleri yeniden yaşamış olacağız” şeklinde konuştu. DEVLETİMİZ DESTEĞİNİ VERDİ Gebze’nin yeniden kültür sanat adresi olacaklarını kaydeden Eser, “Gebzelilerin sanata olan ilgisi ortada. inşallah eskiden olduğu gibi yeniden da güzel etkinliklere imza atıp Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde herkesin takdir edeceği çalışmalarımıza imza atacağız. Önce açık alanlarda etkinlikler olacaktır, yazı böyle geçirip Ekim gibi salonlar da bir aksilik olmazsa açılacaktır. Uzun bir bekleyiş oldu, her şey sağlık için, kültür merkezimiz hazır, eskisi gibi ,güzel şeyler yapılacaktır, herkese yeni dönem hayırlı olsun, bu dönemde devletimiz sanata ve sanatçıya destek verdi, yalnız bırakmadı” dedi.
İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile birlikte kültür sanata dair sevindirici bir gelişme yaşanarak etkinliklerin 1 Temmuz itibariyle başlayacağı belirtilmişti. Genelge sonrası açıklama yapan Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser, “Kültür Merkezimiz izleyicisini özlemişti. Eski günlere dönmek umut verici” dedi.

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği ve 1 Temmuz'da başlayacak olan kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelgeyi yayımladı. Buna göre kültür ve sanat adına sevindirici gelişmeler yaşandı. Sinemaların açılacağı ülkemizde ayrıca konser ve festivallerde kişi başına açık alanda 4, kapalı alanda 6 metrekare asgari alan gerekecek. Yani bu kurallarla beraber konser ve diğer etkinlikler de başlamış olacak. Uzun süren özlem bitmiş olacak. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser, salgın nedeniyle verilen aranın ardından yeniden sanatseverlerle bir arada olacaklarını bundan dolayı da mutlu olduklarını kaydetti. Müdür Eser, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz etkinliklerine başlayacaktır, duyurusu yapılacaktır. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi olarak eski günleri özledik. O eski kültür ve sanatlı günlere geri dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kuralları elden bırakmadan, eski günlere dönüş olacak. Kültür ve sanat etkinliklerine her zaman kapı açtığımız günleri yeniden yaşamış olacağız” şeklinde konuştu.

DEVLETİMİZ DESTEĞİNİ VERDİ

Gebze’nin yeniden kültür sanat adresi olacaklarını kaydeden Eser, “Gebzelilerin sanata olan ilgisi ortada. inşallah eskiden olduğu gibi yeniden da güzel etkinliklere imza atıp Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde herkesin takdir edeceği çalışmalarımıza imza atacağız. Önce açık alanlarda etkinlikler olacaktır, yazı böyle geçirip Ekim gibi salonlar da bir aksilik olmazsa açılacaktır. Uzun bir bekleyiş oldu, her şey sağlık için, kültür merkezimiz hazır, eskisi gibi ,güzel şeyler yapılacaktır, herkese yeni dönem hayırlı olsun, bu dönemde devletimiz sanata ve sanatçıya destek verdi, yalnız bırakmadı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.