Müdür Tunç, ‘Edebi Hayat’ sınavı öncesi öğrencileri yalnız bırakmadı!

Çayırova 12.06.2021 - 15:36, Güncelleme: 12.06.2021 - 15:44
 

Müdür Tunç, ‘Edebi Hayat’ sınavı öncesi öğrencileri yalnız bırakmadı!

Müdür Tunç, ‘Edebi Hayat’ sınavı öncesi öğrencileri yalnız bırakmadı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Türk Edebiyatının iki önemli ismi olan Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy gençlere tanıtmak amacıyla bu yıl Edebi Hayat Okumalarının üçüncüsünü bugün düzenledi. Sınav öncesi Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, sınav yerlerinde öğrencileri ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Edebi Hayat Okumaları” sınavı bugün gerçekleşti.  Sınavda öğrencilere, “şirin konusu, yeri, zamanı, şahısları, olayları ve yazarın hayatı” gibi konular sorulurken, sınav sonuçları 18 Haziran 2021 Cuma günü açıklanacak. MÜDÜR TUNÇ, ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI Öte yandan sınav öncesi Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi, İstiklal Ortaokulu, Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu’na giden Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, sınav yerlerinde öğrencileri ziyaret etti. Sınavı öncesi öğrencileri ziyaret ederek başarılar dileyen Müdür Tunç, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilimiz geneli öğrencilere yönelik hazırlanan Edebi Hayat Okumaları çalışmasının ilçemiz de yapılan sınavlarını ziyaret ettik” dedi.
Müdür Tunç, ‘Edebi Hayat’ sınavı öncesi öğrencileri yalnız bırakmadı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Türk Edebiyatının iki önemli ismi olan Yunus Emre ve Mehmet Akif Ersoy gençlere tanıtmak amacıyla bu yıl Edebi Hayat Okumalarının üçüncüsünü bugün düzenledi. Sınav öncesi Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, sınav yerlerinde öğrencileri ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Edebi Hayat Okumaları” sınavı bugün gerçekleşti.  Sınavda öğrencilere, “şirin konusu, yeri, zamanı, şahısları, olayları ve yazarın hayatı” gibi konular sorulurken, sınav sonuçları 18 Haziran 2021 Cuma günü açıklanacak.

MÜDÜR TUNÇ, ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Öte yandan sınav öncesi Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi, İstiklal Ortaokulu, Şekerpınar Hasan Tahsin Ortaokulu’na giden Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, sınav yerlerinde öğrencileri ziyaret etti. Sınavı öncesi öğrencileri ziyaret ederek başarılar dileyen Müdür Tunç, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilimiz geneli öğrencilere yönelik hazırlanan Edebi Hayat Okumaları çalışmasının ilçemiz de yapılan sınavlarını ziyaret ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.