Muhtar Topal’dan Darıcalılara teşekkür!

Darıca 01.06.2021 - 18:38, Güncelleme: 01.06.2021 - 18:38
 

Muhtar Topal’dan Darıcalılara teşekkür!

Muhtar Topal’dan Darıcalılara teşekkür!

Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ın başlattığı “İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır” projesine Darıcalılar yoğun ilgi göstererek katkı sağladı. Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ın ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak başlattığı, “İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır” projesine büyük ilgi oldu. Hayırsever vatandaşlar tarafından muhtarlığa teslim edilen ayakkabı, giysi gibi eşyalar, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Türkiye’de ilk defa muhtarlık eliyle başlatılan kampanyada hiç kullanılmamış kıyafetlerin yanı sıra nişan elbiseleri de yeni sahipleri için temizlenmiş ve ütülenmiş şekilde mağazada yeni sahiplerini bekliyor. “DESTEKLERLE HİZMETLERE DEVAM EDİYORUZ” Muhtar Topal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Darıca’mızın kıymetli Kaymakamı Sayın Yüksel Kara, Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık, kıymetli hayırsever vatandaşlarımız ve Allah rızası için gönüllü olarak hizmet eden ablalarım ve kardeşlerimin de desteğiyle mağazamızdaki hizmetlerimize devam ediyoruz. Allah hepinizden razı ve memnun olsun inşallah” dedi.  
Muhtar Topal’dan Darıcalılara teşekkür!

Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ın başlattığı “İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır” projesine Darıcalılar yoğun ilgi göstererek katkı sağladı.

Darıca Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’ın ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak başlattığı, “İhtiyaç yoksa ihtiyaç vardır” projesine büyük ilgi oldu. Hayırsever vatandaşlar tarafından muhtarlığa teslim edilen ayakkabı, giysi gibi eşyalar, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Türkiye’de ilk defa muhtarlık eliyle başlatılan kampanyada hiç kullanılmamış kıyafetlerin yanı sıra nişan elbiseleri de yeni sahipleri için temizlenmiş ve ütülenmiş şekilde mağazada yeni sahiplerini bekliyor.

“DESTEKLERLE HİZMETLERE DEVAM EDİYORUZ”

Muhtar Topal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Darıca’mızın kıymetli Kaymakamı Sayın Yüksel Kara, Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık, kıymetli hayırsever vatandaşlarımız ve Allah rızası için gönüllü olarak hizmet eden ablalarım ve kardeşlerimin de desteğiyle mağazamızdaki hizmetlerimize devam ediyoruz. Allah hepinizden razı ve memnun olsun inşallah” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.