Muhtarlar Derneği Başkanı’ndan Kaymakam Güler’e ziyaret!

Gebze 16.09.2021 - 10:14, Güncelleme: 16.09.2021 - 10:14
 

Muhtarlar Derneği Başkanı’ndan Kaymakam Güler’e ziyaret!

Gebze Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerinde dernek başkanlığına seçilen Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı ve yeni yönetimi Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerinde dernek başkanlığına seçilen Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı ve yeni yönetim kurulu üyeleri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e nezaket ziyaretinde bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Ceyhanlı, derneğin çalışmaları ve yapacakları faaliyetler hakkında Kaymakam Güler’e bilgi verdi. Muhtarlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Güler; “Muhtarlarımız vatandaşlarımız ile devletimiz arasında köprü vazifesi görerek kamu hizmetlerinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstleniyorlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve istekleri ile ilgili ilk başvurduğu resmi makam olduğundan muhtarlarımız, bir taraftan genel idareye bağlı kurumlar ile diğer taraftan belediye ile ilgili görevleri olduğundan tüm kurumlar ile uyumlu çalışmalarda bulunması gerekiyor. Tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi. BAŞARILAR DİLEDİ Kaymakam Güler, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Muhtarlar Derneği yeni Başkanı Zafer Ceyhanlı ve yönetim kurulu üyeleri misafirperverliğinden ötürü Kaymakam Güler’e teşekkürlerini sundu.
Gebze Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerinde dernek başkanlığına seçilen Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı ve yeni yönetimi Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerinde dernek başkanlığına seçilen Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı ve yeni yönetim kurulu üyeleri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’e nezaket ziyaretinde bulundu. Muhtarlar Derneği Başkanı Zafer Ceyhanlı, derneğin çalışmaları ve yapacakları faaliyetler hakkında Kaymakam Güler’e bilgi verdi. Muhtarlarla bir süre sohbet eden Kaymakam Güler; “Muhtarlarımız vatandaşlarımız ile devletimiz arasında köprü vazifesi görerek kamu hizmetlerinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstleniyorlar. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve istekleri ile ilgili ilk başvurduğu resmi makam olduğundan muhtarlarımız, bir taraftan genel idareye bağlı kurumlar ile diğer taraftan belediye ile ilgili görevleri olduğundan tüm kurumlar ile uyumlu çalışmalarda bulunması gerekiyor. Tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Güler, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yeni yönetime başarılar diledi. Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Muhtarlar Derneği yeni Başkanı Zafer Ceyhanlı ve yönetim kurulu üyeleri misafirperverliğinden ötürü Kaymakam Güler’e teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.