Mustafa kardeşimin yanındayım..

Dilovası 22.06.2021 - 17:33, Güncelleme: 22.06.2021 - 17:35
 

Mustafa kardeşimin yanındayım..

VEKİL TÜRKKAN’DAN, USLU’YA YAPILAN SALDIRIYA AÇIKLAMA;

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan çiftlikteki tahliye çalışmasını takip eden İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya yapılan saldırı nedeniyle üzüntülerini ifade etti. Türkkan mesajını sosyal medyada yayınladı. Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’na bağlı Köseler Köyü’ndeki çiftliğindeki 15 kaçak yapının çalışmasını yakından takip eden İHA Gebze muhabiri Mustafa Uslu bugün öğle saatlerinde saldırıya uğramış ve yüzü kan içinde kalmıştı. Kamerası ve drone aracı da kırılan Uslu için, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Türkkan yaptığı açıklamada, üzüntüsünü dile getirerek, “Dilovası’ndaki ahırların yıkımı esnasında, görevini yapan İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu yapılan saldırıyı büyük üzüntüyle öğrendim. Basın özgürlüğünün ve emekçilerinin her daim yanında olmuş bir siyasetçi olarak, bu çirkin olayın takipçisi olacağım. Mustafa Uslu kardeşimize geçmiş olsun diyor, yanında olacağımı ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.
VEKİL TÜRKKAN’DAN, USLU’YA YAPILAN SALDIRIYA AÇIKLAMA;

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan çiftlikteki tahliye çalışmasını takip eden İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya yapılan saldırı nedeniyle üzüntülerini ifade etti. Türkkan mesajını sosyal medyada yayınladı.

Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Dilovası’na bağlı Köseler Köyü’ndeki çiftliğindeki 15 kaçak yapının çalışmasını yakından takip eden İHA Gebze muhabiri Mustafa Uslu bugün öğle saatlerinde saldırıya uğramış ve yüzü kan içinde kalmıştı. Kamerası ve drone aracı da kırılan Uslu için, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Türkkan yaptığı açıklamada, üzüntüsünü dile getirerek, “Dilovası’ndaki ahırların yıkımı esnasında, görevini yapan İHA Muhabiri Mustafa Uslu’yu yapılan saldırıyı büyük üzüntüyle öğrendim. Basın özgürlüğünün ve emekçilerinin her daim yanında olmuş bir siyasetçi olarak, bu çirkin olayın takipçisi olacağım. Mustafa Uslu kardeşimize geçmiş olsun diyor, yanında olacağımı ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.