“Mutluyuz çünkü +1 fazlayız!”

Siyaset 21.03.2021 - 13:50, Güncelleme: 21.03.2021 - 14:18
 

“Mutluyuz çünkü +1 fazlayız!”

AK GENÇLERDEN ANLAMLI ZİYARET;

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve beraberindekiler 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü nedeniyle ilçedeki down sendromlu vatandaşları ziyaret ederek hem hatırlarını sordu hem de hediyelerle sevindirdi. AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, İl Gençlik Kolları yöneticileri Abdullah Demir, Ömer Oğuz ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte “Bugünün en mutlu insanları bizdik çünkü hepimiz +1 fazlaydık” diyerek 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle ilçedeki down sendromlu gençleri ziyaret ederek bu anlamlı günde onların yalnız olmadığını gösterdiler. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, “Yönetici arkadaşlarımızla birlikte down sendromlu kardeşlerimizi ziyaret edip, zaman geçirip hediyelerimizi verdik. Bu anlamlı günde kardeşlerimizle birlikte olmak dünyanın en güzel duygusuydu. Hepimiz unutmamalıyız ki; Down Sendromu 1 eksiklik değil, +1 fazlalıktır” dedi.
AK GENÇLERDEN ANLAMLI ZİYARET;

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve beraberindekiler 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık günü nedeniyle ilçedeki down sendromlu vatandaşları ziyaret ederek hem hatırlarını sordu hem de hediyelerle sevindirdi.

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, İl Gençlik Kolları yöneticileri Abdullah Demir, Ömer Oğuz ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte “Bugünün en mutlu insanları bizdik çünkü hepimiz +1 fazlaydık” diyerek 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle ilçedeki down sendromlu gençleri ziyaret ederek bu anlamlı günde onların yalnız olmadığını gösterdiler. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, “Yönetici arkadaşlarımızla birlikte down sendromlu kardeşlerimizi ziyaret edip, zaman geçirip hediyelerimizi verdik. Bu anlamlı günde kardeşlerimizle birlikte olmak dünyanın en güzel duygusuydu. Hepimiz unutmamalıyız ki; Down Sendromu 1 eksiklik değil, +1 fazlalıktır” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.