19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muzaffer Başkan Darıca için bir şans!

Spor 29.07.2021 - 10:32, Güncelleme: 29.07.2021 - 10:32
 

Muzaffer Başkan Darıca için bir şans!

Muzaffer Başkan Darıca için bir şans!

Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Göreve geldiği günden bu yana amatör spor adına önemli projelere imza atarak spor kulüplerinin maddi ve manevi yanında olan Başkan Bıyık’a ziyarette bulunan kulüp temsilcileri, Bıyık’ın Darıca için bir şans olduğunu söylediler. Ziyarette; Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, Darıca Marmara Osmangazispor Başkanı Mehmet Çetinkaya, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül, Martıspor Başkanı Bülent Çoban ve Darıcaspor antrenörü Başar Özkan yer aldı. LOKMAN DEMİRTAŞ: BAŞKANIMIZ DARICA’NIN DERTLERİYLE DERTLENİYOR Bir dönem Darıca Gençlerbirliği’nde yöneticilik kademesinde önemli görevlerde bulunan, şu an ise Darıcaspor’un başkanlığını yapan bölge sporunun emektar kişiliklerinden Lokman Demirtaş ziyarette Başkan Bıyık hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Demirtaş yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardan bu yana Darıca’nın kanayan yarası olarak bilinen Nenehatun Stadı’na kazmayı vurarak gerek kulüplere gerekse gençlere büyük bir kazanım elde ettiren, gerek malzeme, gerekse nakdi yardımlarda bulunarak amatörlere can simidi olan sporun ve sporcunun dostu belediye başkanımız sayın Muzaffer Bıyık’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Darıca’nın dertleriyle dertlenen, sorunların çözüme kavuşturulması adına büyük bir özveri ve çaba gösteren başkanımız, Darıca için gerçekten bir şans. Bu zamana dek ne istediysek yanımızda oldu. Amatörlerin yaşaması adına elini değil gövdesini taşın altını koyuyor. Tüm kulüp başkanlarım, antrenörlerimiz ve sporcularımız adına başkanımıza bir kez daha teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”ifadelerini kullandı.
Muzaffer Başkan Darıca için bir şans!

Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları ve yöneticileri, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Göreve geldiği günden bu yana amatör spor adına önemli projelere imza atarak spor kulüplerinin maddi ve manevi yanında olan Başkan Bıyık’a ziyarette bulunan kulüp temsilcileri, Bıyık’ın Darıca için bir şans olduğunu söylediler. Ziyarette; Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş, Darıca Marmara Osmangazispor Başkanı Mehmet Çetinkaya, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül, Martıspor Başkanı Bülent Çoban ve Darıcaspor antrenörü Başar Özkan yer aldı.

LOKMAN DEMİRTAŞ: BAŞKANIMIZ DARICA’NIN DERTLERİYLE DERTLENİYOR

Bir dönem Darıca Gençlerbirliği’nde yöneticilik kademesinde önemli görevlerde bulunan, şu an ise Darıcaspor’un başkanlığını yapan bölge sporunun emektar kişiliklerinden Lokman Demirtaş ziyarette Başkan Bıyık hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Demirtaş yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardan bu yana Darıca’nın kanayan yarası olarak bilinen Nenehatun Stadı’na kazmayı vurarak gerek kulüplere gerekse gençlere büyük bir kazanım elde ettiren, gerek malzeme, gerekse nakdi yardımlarda bulunarak amatörlere can simidi olan sporun ve sporcunun dostu belediye başkanımız sayın Muzaffer Bıyık’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Darıca’nın dertleriyle dertlenen, sorunların çözüme kavuşturulması adına büyük bir özveri ve çaba gösteren başkanımız, Darıca için gerçekten bir şans. Bu zamana dek ne istediysek yanımızda oldu. Amatörlerin yaşaması adına elini değil gövdesini taşın altını koyuyor. Tüm kulüp başkanlarım, antrenörlerimiz ve sporcularımız adına başkanımıza bir kez daha teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.