Muzaffer Bıyık öğrencilere söz verdi!

Darıca 27.01.2021 - 15:55, Güncelleme: 27.01.2021 - 15:55
 

Muzaffer Bıyık öğrencilere söz verdi!

Muzaffer Bıyık öğrencilere söz verdi!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üniversite kurslarının yüz yüze başlamasının ardından öğrencilere başarılar diledi. Başkan Bıyık öğrencilere bir söz de vererek, “Bir sorununuz olursa Belediye Başkanı abiniz bir telefon kadar uzağınızda gençler” dedi. Önceki yıllarda dershanelerin kapanmasının ardından Darıca Belediyesi tarafından başlatılan üniversite hazırlık kursları bir yandan öğrencilere eğitim desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağıyordu. Etüt sınıflarında Türkçe, Matematik ve İngilizce başta olmak üzere tüm derslerde öğrencilere ücretsiz eğitim desteği veren kurslar koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir kapalıydı. MEZUNA KALAN ÖĞRENCİLER İÇİN DE VAR Darıca Belediyesi Bilgi Evleri’nde üniversiteye hazırlanan öğrenciler için verilecek ücretsiz kurslar geçtiğimiz hafta başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık üniversite hazırlık kurslarında öğrenim gören öğrencilere başarılar dileyerek, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak devam ettirdiğimiz üniversite hazırlık kurslarımız maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde yüz yüze eğitime tekrar başladı. Hayallerine kavuşmak isteyen gençlerimize başarılar diliyorum. Bir sorununuz olursa Belediye Başkanı abiniz bir telefon kadar uzağınızda gençler” açıklamasında bulundu.
Muzaffer Bıyık öğrencilere söz verdi!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, üniversite kurslarının yüz yüze başlamasının ardından öğrencilere başarılar diledi. Başkan Bıyık öğrencilere bir söz de vererek, “Bir sorununuz olursa Belediye Başkanı abiniz bir telefon kadar uzağınızda gençler” dedi.

Önceki yıllarda dershanelerin kapanmasının ardından Darıca Belediyesi tarafından başlatılan üniversite hazırlık kursları bir yandan öğrencilere eğitim desteği sağlarken, diğer yandan da ailelerin bütçelerine katkı sağıyordu. Etüt sınıflarında Türkçe, Matematik ve İngilizce başta olmak üzere tüm derslerde öğrencilere ücretsiz eğitim desteği veren kurslar koronavirüs pandemisi nedeniyle bir süredir kapalıydı.

MEZUNA KALAN ÖĞRENCİLER İÇİN DE VAR

Darıca Belediyesi Bilgi Evleri’nde üniversiteye hazırlanan öğrenciler için verilecek ücretsiz kurslar geçtiğimiz hafta başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık üniversite hazırlık kurslarında öğrenim gören öğrencilere başarılar dileyerek, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak devam ettirdiğimiz üniversite hazırlık kurslarımız maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde yüz yüze eğitime tekrar başladı. Hayallerine kavuşmak isteyen gençlerimize başarılar diliyorum. Bir sorununuz olursa Belediye Başkanı abiniz bir telefon kadar uzağınızda gençler” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.