19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Muzaffer Bıyık, teşkilatını unutmuyor

Darıca 08.08.2021 - 15:16, Güncelleme: 08.08.2021 - 15:16
 

Muzaffer Bıyık, teşkilatını unutmuyor

Muzaffer Bıyık, teşkilatını unutmuyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Ufuk Acay da katılım sağladı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da katılım sağladığı istişare toplantısında, AK Parti Darıca Kadın Kolları ilçe yönetimi eksiksiz katılırken, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, düzenlenen toplantı hakkında yaptığı açıklamada; “Teşkilatımızın bel kemiği olan Kadın Kolları Teşkilatımızla bir araya geldik. İlçe başkanımız Ufuk Acay ile birlikte AK Parti Darıca Kadın Kolları ilçe yönetimiyle bir araya gelerek kadın kolları başkanı Selma Hanım ve yönetimiyle istişarelerde bulunduk. Kadın Kolları Teşkilatımızdaki tüm hanımlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.
Muzaffer Bıyık, teşkilatını unutmuyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Ufuk Acay da katılım sağladı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da katılım sağladığı istişare toplantısında, AK Parti Darıca Kadın Kolları ilçe yönetimi eksiksiz katılırken, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, düzenlenen toplantı hakkında yaptığı açıklamada; “Teşkilatımızın bel kemiği olan Kadın Kolları Teşkilatımızla bir araya geldik. İlçe başkanımız Ufuk Acay ile birlikte AK Parti Darıca Kadın Kolları ilçe yönetimiyle bir araya gelerek kadın kolları başkanı Selma Hanım ve yönetimiyle istişarelerde bulunduk. Kadın Kolları Teşkilatımızdaki tüm hanımlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.