Muzaffer Bıyık’tan amatörlere müjde!

Spor 21.01.2021 - 11:53, Güncelleme: 21.01.2021 - 11:53
 

Muzaffer Bıyık’tan amatörlere müjde!

Muzaffer Bıyık’tan amatörlere müjde!

Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti. Darıca’da sporun ve sporcunun her daim olan Başkan Bıyık’a teşekkür ziyaretinde bulunan kulüp başkanları, Nenehatun Stadı’nın olduğu yere yapılacak iki futbol sahası hakkında bilgiler aldılar. Kulüplerin pandemi döneminde yaşadığı zorlukların bilincinde olduğu belirten Başkan Bıyık’ın kulüplere nakdi destek sunma adına, Darıca Belediyesi’nin Şubat ayı meclisinde konunun görüşüleceğinin müjdesini verdi. ÇETİNKAYA: MUZAFFER BAŞKAN AMATÖRLERİN YANINDA Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Darıca Marmara Osmangazispor’un kulüp başkanlığını yapan Mehmet Çetinkaya, “Bizi ağırladığı için Muzaffer başkanımıza teşekkür ediyorum. Darıca’nın ihtiyacı olan futbol sahalarının yapım süreci ile ilgili istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki ay ihale sürecinin başlayacağı bilgisini aldık. Muzaffer Başkan, amatör kulüplerin her daim yanında. Yaşadığımız zorlukları ve sıkıntıları anlattığımızda çözüm odaklı yöntemler arayan ve desteğini esirgemeyen başkanımıza tüm kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum”dedi.
Muzaffer Bıyık’tan amatörlere müjde!

Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret etti. Darıca’da sporun ve sporcunun her daim olan Başkan Bıyık’a teşekkür ziyaretinde bulunan kulüp başkanları, Nenehatun Stadı’nın olduğu yere yapılacak iki futbol sahası hakkında bilgiler aldılar. Kulüplerin pandemi döneminde yaşadığı zorlukların bilincinde olduğu belirten Başkan Bıyık’ın kulüplere nakdi destek sunma adına, Darıca Belediyesi’nin Şubat ayı meclisinde konunun görüşüleceğinin müjdesini verdi.

ÇETİNKAYA: MUZAFFER BAŞKAN AMATÖRLERİN YANINDA

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Darıca Marmara Osmangazispor’un kulüp başkanlığını yapan Mehmet Çetinkaya, “Bizi ağırladığı için Muzaffer başkanımıza teşekkür ediyorum. Darıca’nın ihtiyacı olan futbol sahalarının yapım süreci ile ilgili istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki ay ihale sürecinin başlayacağı bilgisini aldık. Muzaffer Başkan, amatör kulüplerin her daim yanında. Yaşadığımız zorlukları ve sıkıntıları anlattığımızda çözüm odaklı yöntemler arayan ve desteğini esirgemeyen başkanımıza tüm kulüplerimiz adına teşekkür ediyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.