Nail Çiler’den 10 Kasım Mesajı

Gebze 09.11.2021 - 12:11, Güncelleme: 09.11.2021 - 12:11
 

Nail Çiler’den 10 Kasım Mesajı

Nail Çiler’den 10 Kasım Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çiler anma mesajında ,“Vefatının 83. Yılında; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, istiklal mücadelemizin ve bağımsızlığımızın önderi, dünyanın kabul ettiği büyük deha Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü özlem, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. İleri görüşlü devlet adamlığı ile zorlu bir dönemde başlattığı büyük mücadeleyle; yıkılmış, umutsuzluğa bürünmüş bir milletin tarih sahnesinde yeniden ve daha güçlü bir şekilde yerini almasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal  ATATÜRK; kurduğu ve “En büyük eserim” diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti ile çağdaşlaşma yolunu başlatarak, bizlere bağımsız ve modern bir ülke armağan etmiştir. Bugün bizler; yol göstericiliği, fikirleri ve uygulamalarıyla yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada hayranlık uyandıran ATATÜRK’ün düşüncelerini, ülkemizi daha ileri bir refah düzeyine taşımak ve çağdaşlaşmak adına oluşturduğu Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Laiklik gibi tüm ilke ve inkılaplarını, Cumhuriyet’ in ilanı ile de, kadınlara eğitim hakkı, çalışma hakkı, seçme seçilme hakkı gibi bir çok hak sağlayan ileri görüşlülüğünü örnek alarak tüm gücümüzle çalışmaya devam edecek, gelecek nesillerimiz ile birlikte O’nun bizlere ışık tuttuğu fikirleriyle açtığı yolda ilerlemeye gayret göstereceğiz. Yalnızca bir matem günü olmayan, gönlümüzde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün mücadelesini, hedeflerini, fikirlerini, ilkelerini hatırladığımız ve daha iyi anladığımız 10 Kasım ATATÜRK’ü Anma Günü’nde, sonsuzluğa uğurladığımız Ulu Önderimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor; tarihimize ve kültürümüze sahip çıkma sorumluluğumuzun daima devam edeceğine gönülden inanıyoruz.” dedi.
Nail Çiler’den 10 Kasım Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 Kasım Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çiler anma mesajında ,“Vefatının 83. Yılında; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, istiklal mücadelemizin ve bağımsızlığımızın önderi, dünyanın kabul ettiği büyük deha Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü özlem, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. İleri görüşlü devlet adamlığı ile zorlu bir dönemde başlattığı büyük mücadeleyle; yıkılmış, umutsuzluğa bürünmüş bir milletin tarih sahnesinde yeniden ve daha güçlü bir şekilde yerini almasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal  ATATÜRK; kurduğu ve “En büyük eserim” diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti ile çağdaşlaşma yolunu başlatarak, bizlere bağımsız ve modern bir ülke armağan etmiştir. Bugün bizler; yol göstericiliği, fikirleri ve uygulamalarıyla yalnızca ülkemizde değil, tüm dünyada hayranlık uyandıran ATATÜRK’ün düşüncelerini, ülkemizi daha ileri bir refah düzeyine taşımak ve çağdaşlaşmak adına oluşturduğu Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Laiklik gibi tüm ilke ve inkılaplarını, Cumhuriyet’ in ilanı ile de, kadınlara eğitim hakkı, çalışma hakkı, seçme seçilme hakkı gibi bir çok hak sağlayan ileri görüşlülüğünü örnek alarak tüm gücümüzle çalışmaya devam edecek, gelecek nesillerimiz ile birlikte O’nun bizlere ışık tuttuğu fikirleriyle açtığı yolda ilerlemeye gayret göstereceğiz. Yalnızca bir matem günü olmayan, gönlümüzde ölümsüzleşen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün mücadelesini, hedeflerini, fikirlerini, ilkelerini hatırladığımız ve daha iyi anladığımız 10 Kasım ATATÜRK’ü Anma Günü’nde, sonsuzluğa uğurladığımız Ulu Önderimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor; tarihimize ve kültürümüze sahip çıkma sorumluluğumuzun daima devam edeceğine gönülden inanıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.