Nazlıaka, Kocaeli’ye geliyor!

Kocaeli 23.02.2021 - 12:10, Güncelleme: 23.02.2021 - 12:10
 

Nazlıaka, Kocaeli’ye geliyor!

Nazlıaka, Kocaeli’ye geliyor!

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Yaşam Hak Projesi’ni tanıtmak ve çeşitli ziyaretler için Kocaeli’ye geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, göreve gelmesinin ardından Türkiye genelinde başlattığı örgüt ziyaretlerinin bir yenisini gerçekleştirmek için ilimize geliyor. 24-25 Şubat tarihleri arasında Kocaeli’de bir dizi program gerçekleştirecek olan Aylin Nazlıaka için CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi hazırlıklarını tamamladı. YAŞAM HAK PROJESİ’Nİ KOCAELİ’DE DUYURACAK CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 2 gün boyunca ilimizde çeşitli sivil toplum örgütleri, dernekler, esnaf ve işçileri ziyaret ederek taleplerini dinleyecek. Nazlıaka, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınların yaşama hakkı için mücadele etmek üzere başlattıkları Yaşam Hak Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısını ise 24 Şubat Çarşamba Günü saat 14.00’da İzmit Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenleyecek. ÖNCELİĞİMİZ KADIN Programla ilgili bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ile ilimizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek özellikle kadınlarımızın taleplerini, sorunlarını dinleyecek ve bu taleplerin meclise taşınmasına öncülük edeceğiz. Salgın tedbirleri alınarak kısıtlı sayıda katılım ile düzenlenecek olan Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’nın İzmit Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki Yaşam Hak Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısının detaylarını kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.
Nazlıaka, Kocaeli’ye geliyor!

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Yaşam Hak Projesi’ni tanıtmak ve çeşitli ziyaretler için Kocaeli’ye geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, göreve gelmesinin ardından Türkiye genelinde başlattığı örgüt ziyaretlerinin bir yenisini gerçekleştirmek için ilimize geliyor. 24-25 Şubat tarihleri arasında Kocaeli’de bir dizi program gerçekleştirecek olan Aylin Nazlıaka için CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi hazırlıklarını tamamladı.

YAŞAM HAK PROJESİ’Nİ KOCAELİ’DE DUYURACAK

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, 2 gün boyunca ilimizde çeşitli sivil toplum örgütleri, dernekler, esnaf ve işçileri ziyaret ederek taleplerini dinleyecek. Nazlıaka, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınların yaşama hakkı için mücadele etmek üzere başlattıkları Yaşam Hak Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısını ise 24 Şubat Çarşamba Günü saat 14.00’da İzmit Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenleyecek.

ÖNCELİĞİMİZ KADIN

Programla ilgili bir açıklama yapan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka ile ilimizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek özellikle kadınlarımızın taleplerini, sorunlarını dinleyecek ve bu taleplerin meclise taşınmasına öncülük edeceğiz. Salgın tedbirleri alınarak kısıtlı sayıda katılım ile düzenlenecek olan Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka’nın İzmit Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki Yaşam Hak Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısının detaylarını kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.