NAZMİ ÖZBAY MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Spor 29.07.2021 - 10:23, Güncelleme: 29.07.2021 - 10:23
 

NAZMİ ÖZBAY MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Beylikbağı Spor’un genç boksörlerinden Nazmi Özbay milli takıma çağırıldı. Nazmi Özbay’ı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Beylikbağı spor başkanı Ümit Fatih Yalsız başarı dileklerini iletti.

YALSIZ “SPOR ALANLARININ ARTTIRILMASI İLE BU GURUR TABLOLARI DA ARTACAK” Ziyaretle ilgili açıklama yapan Yalsız; “Gebze Boks kulübü sporcusu Mahallemizin Sevilen Büyüklerinden Ali Özbay’ın torunu, Beylikbağısporumuzun uzun yıllar formasını terleten Kenan Özbay’ın oğlu Nazmi Özbay yavrumuz  Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma davet edilmiştir. Önümüzdeki günlerde Bosna Hersek’te Ülkemizi temsil edecek olan Yavrumuza şimdiden başarılar dilerim. Kendisini, hocalarını ve ailesini tebrik ederim. Spor alanlarının arttırılması ile bu gurur tablolarının da artması kaçınılmaz olacaktır. Ayrıca Evladımızın Başarısından haberdar olan Bizleri kırmayarak kutlama programına Katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Çok kıymetli Yaşar Çakmak Başkanımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.
Beylikbağı Spor’un genç boksörlerinden Nazmi Özbay milli takıma çağırıldı. Nazmi Özbay’ı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak ve Beylikbağı spor başkanı Ümit Fatih Yalsız başarı dileklerini iletti.

YALSIZ “SPOR ALANLARININ ARTTIRILMASI İLE BU GURUR TABLOLARI DA ARTACAK”

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Yalsız; “Gebze Boks kulübü sporcusu Mahallemizin Sevilen Büyüklerinden Ali Özbay’ın torunu, Beylikbağısporumuzun uzun yıllar formasını terleten Kenan Özbay’ın oğlu Nazmi Özbay yavrumuz  Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma davet edilmiştir. Önümüzdeki günlerde Bosna Hersek’te Ülkemizi temsil edecek olan Yavrumuza şimdiden başarılar dilerim. Kendisini, hocalarını ve ailesini tebrik ederim. Spor alanlarının arttırılması ile bu gurur tablolarının da artması kaçınılmaz olacaktır. Ayrıca Evladımızın Başarısından haberdar olan Bizleri kırmayarak kutlama programına Katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Çok kıymetli Yaşar Çakmak Başkanımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.