“Ne Kadar Üretirsek O Kadar Güçlü Oluruz”

Gündem 25.11.2021 - 10:41, Güncelleme: 25.11.2021 - 10:41
 

“Ne Kadar Üretirsek O Kadar Güçlü Oluruz”

“Ne Kadar Üretirsek O Kadar Güçlü Oluruz”

TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, son dövizde yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekonomist olmadığını ifade eden Aslantürk; “Ne kadar çok üretirsek o kadar ekonomik olarak güçleniriz.” Dedi. Piyasalardaki Dolar ve Euro seyrine yorumum, ben ekonomist değilim, ama bir gerçek var ki bu ülkede ciddi ihracat var. İhracatımıza tırlar yetişmiyor. Bu ülkeye ciddi anlamda dolar giriyor demektir. . Hal böyle iken dolar bir şekilde artırılıyorsa buna piyasaya dolar sürerek faizi artırarak müdahale etmemek gerekir diye düşünüyorum.  Bir takım çevreler yatırımcılar dolar İle dünya kurup bu işi para kazanma yöntemi olarak hayatına koymuş, ben bu sistemi yatırıma veya üretime evriltmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Dünyada üretmeden ekonomik olarak kalkınma olmaz. Bunu sadece devlet yapmaz millet olarak herkes elinden geldiğince üretime yönelmeli. Sanayici sanayi yatırımı ile köylü çiftçi tarım ve hayvancılık İle bu memlekette her karış toprağı işlemeliyiz. Ne kadar çok üretirsek o kadar ekonomik olarak güçleniriz. Turizm önemli bir ekonomik gelir kalemi ülkemiz için. Dört bir yanı cennet ülkemizde devletin turizm için verdikleri destekler doğru kullanılarak döviz girdisini artırmalıyız. Bu konuda herkes elinden geleni yapmalı. Gençlerimizi çocuklarımızı iş kollarına mesleklere yeteneklerine doğru yönlendirmeliyiz. Herkes doktor, avukat veya mühendis olacak diye bir şey yok. Rabbim her bireye ayrı yetenek vermiş. İş ne olursa olsun iş hepimiz için kutsaldır. Yeter ki bu ülke için çalıştığımızı hep birlikte olduğumuzu bilerek milli ruhla mücadele ettiğimizi gençlere ve çocuklarımıza anlatalım. “ dedi.  Aslantürk; “Yeni nesil çok yetenekli ve bu nesli doğru yönlendirmek gerekiyor. Bu hep birlikte başarılacak bir sorumluluktur.  İş ayrımı ve kavramı yapmadan tüm iş dallarına onları sevdirecek çalışmalar yapmamız gerekiyor.  Başta aileler sonra eğitimciler sonra tüm bireyler. Üretmeden kalkınma olmaz. Kasada bankada duran dolar kimseye fayda sağlamaz. Köylü çiftçi değerli üretiyor, Sanayici değerli üretiyor. Sanayideki çalışan iş insanları değerli üretiyor, Turizm sektörü değerli hizmet üretiyor, hizmet sektörü hizmet üretiyor. Eğitimcilerimiz eğitiyor, Hekimlerimiz sağlık çalışanlarımız zor günlerde mücadeleye devam ediyor, Velhasıl bizim Ülkemizdeki her birey ne iş yaparsa yapsın son derede saygı duyuyorum mücadele ediyor. Bu güzel ülkemizde herkes üzerine düşeni yaparak mücadele etmesi gerekiyor. Devletimize, milletimize, topraklarımıza sahip çıkmak İçin yılmadan yorulmadan durmak yok yola devam inşallah. Devletimize ve bu Aziz milletimize her daim güveniyoruz.” Dedi.
“Ne Kadar Üretirsek O Kadar Güçlü Oluruz”

TÜKOSİAD Genel Başkanı Nurettin Aslantürk, son dövizde yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekonomist olmadığını ifade eden Aslantürk; “Ne kadar çok üretirsek o kadar ekonomik olarak güçleniriz.” Dedi.

Piyasalardaki Dolar ve Euro seyrine yorumum, ben ekonomist değilim, ama bir gerçek var ki bu ülkede ciddi ihracat var. İhracatımıza tırlar yetişmiyor. Bu ülkeye ciddi anlamda dolar giriyor demektir. . Hal böyle iken dolar bir şekilde artırılıyorsa buna piyasaya dolar sürerek faizi artırarak müdahale etmemek gerekir diye düşünüyorum.  Bir takım çevreler yatırımcılar dolar İle dünya kurup bu işi para kazanma yöntemi olarak hayatına koymuş, ben bu sistemi yatırıma veya üretime evriltmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Dünyada üretmeden ekonomik olarak kalkınma olmaz. Bunu sadece devlet yapmaz millet olarak herkes elinden geldiğince üretime yönelmeli. Sanayici sanayi yatırımı ile köylü çiftçi tarım ve hayvancılık İle bu memlekette her karış toprağı işlemeliyiz. Ne kadar çok üretirsek o kadar ekonomik olarak güçleniriz. Turizm önemli bir ekonomik gelir kalemi ülkemiz için. Dört bir yanı cennet ülkemizde devletin turizm için verdikleri destekler doğru kullanılarak döviz girdisini artırmalıyız. Bu konuda herkes elinden geleni yapmalı. Gençlerimizi çocuklarımızı iş kollarına mesleklere yeteneklerine doğru yönlendirmeliyiz. Herkes doktor, avukat veya mühendis olacak diye bir şey yok. Rabbim her bireye ayrı yetenek vermiş. İş ne olursa olsun iş hepimiz için kutsaldır. Yeter ki bu ülke için çalıştığımızı hep birlikte olduğumuzu bilerek milli ruhla mücadele ettiğimizi gençlere ve çocuklarımıza anlatalım. “ dedi.  Aslantürk; “Yeni nesil çok yetenekli ve bu nesli doğru yönlendirmek gerekiyor. Bu hep birlikte başarılacak bir sorumluluktur.  İş ayrımı ve kavramı yapmadan tüm iş dallarına onları sevdirecek çalışmalar yapmamız gerekiyor.  Başta aileler sonra eğitimciler sonra tüm bireyler.

Üretmeden kalkınma olmaz. Kasada bankada duran dolar kimseye fayda sağlamaz. Köylü çiftçi değerli üretiyor, Sanayici değerli üretiyor. Sanayideki çalışan iş insanları değerli üretiyor,

Turizm sektörü değerli hizmet üretiyor, hizmet sektörü hizmet üretiyor. Eğitimcilerimiz eğitiyor, Hekimlerimiz sağlık çalışanlarımız zor günlerde mücadeleye devam ediyor,

Velhasıl bizim Ülkemizdeki her birey ne iş yaparsa yapsın son derede saygı duyuyorum mücadele ediyor. Bu güzel ülkemizde herkes üzerine düşeni yaparak mücadele etmesi gerekiyor.

Devletimize, milletimize, topraklarımıza sahip çıkmak İçin yılmadan yorulmadan durmak yok yola devam inşallah. Devletimize ve bu Aziz milletimize her daim güveniyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.